Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam podobno wyszedł chapter IV ale nie jestem pewny

Nawet sobie zobaczcie :

To jest ukryta treść, proszę

Co o tym myślicie ?

entisttag.png

Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno

Okres Bana: Perm

Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin

Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm )

Link Do Tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/

Lub Przenieś Mnie !

Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : add.png

Opublikowano

Chapter IV, jest w wersji beta - informacje w spoilerze:

newspic-5443.jpg

Zamknięte testy beta gry Runes of Magic a konkretnie Chaptera IV – Lands of Despair będą trwały jeszcze przez dwa dni. Setki graczy miało okazję zbadać wszelkie zakamarki długo oczekiwanego regionu i podjąć próbę obalenia rządów Annelii Władczyni Marionetek i jej ojca, Lorda Grafu, dwóch końcowych bossów instancji dla grup graczy od 6 do 12 osób. Niestety próby pokonania tych dwóch finalnych bossów jak dotąd zakończyły się fiaskiem.

Nadchodzący Chapter zawiera jednak jeszcze wiele innych ciekawostek. Jedną z nich jest historia przenosząca nas na pole niekończącej się bitwy pomiędzy dwoma rasami, Rhinos i Krasnoludami. Gracze Runes of Magic zostaną uwikłani w historię opisującą powody tej trwającej od wieków niezgody i rywalizacji. Opublikowane dziś zdjęcia dają przedsmak tego, co czeka wszystkich graczy biorących udział w tej opowieści, ale również nasuwają kolejne pytania…

DE_151.jpg

DE_074.jpg

Dlaczego te dwie, mało znane dotąd rasy wciąż ze sobą walczą? Jak duży wpływ na wynik tej odwiecznej bitwy będą mieli gracze?

Prawdziwa nienawiść pomiędzy Krasnoludami a Rhinos jest widoczna gołym okiem. Jednak coś wisi w powietrzu i wydaje się, jakby wkrótce konflikt miał wybuchnąć ze zdwojoną siłą. Czy komuś zależy na tej wojnie? Jeśli tak, to komu? Miejcie się na baczności, wkrótce ujawnimy więcej informacji.

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Aha , dzięki do zamknięcia

entisttag.png

Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno

Okres Bana: Perm

Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin

Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm )

Link Do Tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/

Lub Przenieś Mnie !

Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : add.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...