Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Wilkołaki - Opis

Glazze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Normal Wolf - Jest to jedyny wilkołak, za którego wybranie dostajemy WP(Waluta stosowana podczas rozgrywki). Nie ma on żadnych umiejętności oprócz ataku z wyskoku.

CENA: +50WP

Umiejętności: Atak z wyskoku.

Power Wolf - Można powiedzieć, że to, Normal Wolf na sterydach. Jest on bardzo silny a swymi atakami zadaje duże obrażenia. Najlepiej, gdy walczy w ukryciu, ponieważ nie ma on za dużo życia. Nie ma on żadnych umiejętności oprócz ataku z wyskoku.

CENA: 250WP lub 500

Umiejętności: Atak z wyskoku.

Guardian Wolf - Ma najwięcej życia oraz bardzo silny atak. Jego jedyną wadą jest bardzo mała prędkość, z jaką się porusza. Świetnie walczy w zwarciu, lecz ma problem z przeciwnikami walczącymi na odległość. Posiada on również umiejętność zasłaniania się rękami co zmniejsza zadawane mu obrażenia.

CENA: 900Wp lub 1600

Umiejętności: Tarcza , po nacisnięciu prawego przycisku myszy .

Ghost Wolf - Jeden z najbardziej użytecznych gatunków. Staje się on niewidzialny, gdy stoi w miejscu, co pozwala mu się czaić na przeciwników. Kolejną jego zaletą jest mocny atak. Wszystkie te cechy czynią z niego maszynę do zabijania. Ghost posiada szybkie ataki.

CENA:500WP lub 900

Umiejętności: Niewidzialność , atak z wyskoku.

Wilkołaki - Ta grupa jest dostępna po zakupieniu(za pieniądze zarobione w grze)specjalnego rozszerzenia.

Smart Wolf - Jest to przydatna odmiana potrafiąca na pewien czas zwiększać swoją siłę. Głównymi cechami osobników należących do tej grupy są zwinność oraz mocne ataki.

CENA: 200WP

Umiejętności: Zwiększenie siły , atak z wyskoku.

Berserk Wolf - Potrafi on poprzez zabicie samego siebie wystrzelić kilkanaście śmiercionośnych pocisków, które bez problemu potrafią zabić kilku przeciwników. Najlepiej go używać go do walki z dużą ilością przeciwników, gdy ci trzymają się w zwartej grupie.

CENA: 600WP

Umiejętności: Samobójstwo

Ghost Wolf 2 - Jest to drugi wariant wilków z rodziny niewidzialnych. W przeciwieństwie do zwykłego Ghost Wolfa ten jest niewidzialny cały czas. Przeciwnicy widzą go dopiero z pewnej odległości, co według mnie czyni go dużo bardziej użytecznym.

CENA: 500WP

Umiejętności: Niewidzialność , atak z wyskoku.

Ice Wolf - Potrafi on strzelać lodowymi kulami, które oprócz zadawania obrażeń unieruchamiają przeciwnika. Przydaje się on szczególnie przy starciach z innymi wilkołakami.

CENA: 600WP

Umiejętności: Śnieżne kule

Psycho Wolf – Strzela kulami „energii”, które potrafią przyciągać przeciwników. Znacznie ułatwia to zabijanie ludzi z bronią, lecz tak na prawdę mało, kto go wykorzystuję. Wolf posiada duży atak.

CENA: 450WP

Umiejętności: Przyciąganie

Aby załadować HP (+) u wilkołaka , trzeba nacisnąć "" R "".

Źródła nie podaje , żeby nie reklamować.

Opublikowano

Z mojej strony proponuję dopisać ile dany wilk ma HP i dać po screenie- wtedy tutorial będzie estetyczny i dobrze wykonany.

Dodatkowo, powinna się tu znaleźć informacja, na których trybach można używać danych wolfów.

Po za tym, na różnych trybach, inne jest wymagane WP do użycia wolfa...

Opublikowano

Po co screen ? Nazwa całkowicie wystarczy. Jak ktoś może to poda screeny i po ile ma hp. Mi chwilowo nie działa wolfteam

@Down

Tylko ty spamujesz

Opublikowano

UP spam

2xUP

Vizorg ma racje dodaj to ile dany wilk ma HP i dać po screenie.

wtedy bedzie jeszcze lepiej i zrozumialej .

(- .(- . -). -)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@Up'y :

Basic: 200 + 99 dodatkowego

Power:260 + 99 dodatkowego

Guard:800,albo 850 + 99 dodatkowego

Ghost1:200+49

Smart:160+60

Berserk:260+124

Ghost2:200+45

Ice:200+45

Psychol:200+45

Co do poradnika, to taki ogólny - dla początkujących ;)

52287137559562145640.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

"Źródła nie podaje żeby nie reklamować "

I to ma być praca ? :angry:

Ctrl + c potem Ctrl + v każdy umie ! .. - <_<

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Gość TheMorteMaster
Opublikowano

"Źródła nie podaje żeby nie reklamować "

I to ma być praca ? :angry:

Ctrl + c potem Ctrl + v każdy umie ! .. - <_<

Zareklamuje inne forum i dostanie bana, pomyśl.

Przynajmniej on rozkręca dział, a nie pisze bezsensowne posty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...