Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss]Jedna Z Pierwszych Epickich Zbroji Metin2.Pl

Rycerz89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwi mnie to ze jej wczesniej nie widziales... nawet na wiki jest

1294227919.png
Opublikowano

Dziwi mnie to ze jej wczesniej nie widziales... nawet na wiki jest

Widziałem ją wiele razy, ale tylko raz w grze. To własnie ten ss.

Opublikowano

Diwne ze pisze "dla FACEMETIN 05.05.2011

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Może opublikował najpierw dla Face, potem na MPC? A może z Face skopiował? A co ci w tym przeszkadza, że pisze FACEMETIN?

Opublikowano

na Monastyrze wiedziałem już nie jedno ninje w epickiej zbroi(dla sury nie widziałem narazie żadnej ale mają na 100%) zara podaj filmik gdzie ziomek i pokazał opis zbroi także

Edit@

http://www.youtube.com/watch?v=GXTA5Zmg2r0

Opublikowano

No fajowa z tym dymkiem, przydałoby się go wydobyć z clienta bo fajny jest ^^

Ale ten fajnie że ma zbroję, szkoda że jakby chciał ją sprzedać to musiałby pewnie 2 konta zapełnić po 8kkk, bo takie ceny -.-

classes06.png

Opublikowano

No fajowa z tym dymkiem, przydałoby się go wydobyć z clienta bo fajny jest ^^

Ale ten fajnie że ma zbroję, szkoda że jakby chciał ją sprzedać to musiałby pewnie 2 konta zapełnić po 8kkk, bo takie ceny -.-

Tyle to za dobra stal +9 zaplacisz :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Evonis:Ninja95PL

Opublikowano

Tera nie zapłacisz UP tera wymienisz się za Bodzie bo ceny są tak duże że na stalke nie starcza w ekwipunku :P

1393619387-U339575.png

Opublikowano

Diwne ze pisze "dla FACEMETIN 05.05.2011

Screeny były dla facemetin. Ale to są moje screeny.. jak chcesz wpisz w metin2.pl s11: Rycerz89 lub wejdz na te forum fm i zobacz temat :) Zamiesciłem tu żeby osoby które jej nie widziały, mieli okazje.

Opublikowano

Heh, widać dawno na PL nie byłem.

Podobno też kamyki duchowe służą jako waluta bo kasa się nie mieści. Team oczywiście ma to w dupie, dlatego nie gram na PL od dobrych 1,5 roku :3

classes06.png

Opublikowano

@UP ma w dupie? zobacz o ile mniej yangów na allegro jest... kamykami się płaci tylko, racja... ku tanieją.. ale kamyki jak narazie nie :<

@topic

DezerterSQAD zawsze koksi xD

49017567042270778134.gif

Opublikowano

jak ja bym miał dodawać ss'y tych zbrojek z różnych serwów PL'A to byłyby same moje ss xD

Jeszcze musze zobaczyc tą zbrojke u szamana ;) i wszystkie już na PL'U zobacze :)

OndteAw.png

Opublikowano

Hmm dziwne napewno twoja? Może zdjecia sciagneles z facemetin?:f

Nie chce mi się na takie komentarze odpisywać. Jeszcze raz mówię, screeny są moje pajacu! Wejdz na profil i zobacz filmiki z postaci. (mojej)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...