Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poddział/Dział W Fa - Galeria Tekstów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Chciałbym zaproponować, moją sugestię na forum, a mianowicie w dziale FA - [Fan Art].

Jest dział pojedynków graficznych, jak i dissów (tekstowych), jest dział galerii prac graficznych, lecz nie ma działu galerii tekstów.

Właśnie, proszę o stworzenie takowego działu, ponieważ ja mam aktywną galerię tekstów (chyba jako jeden), i chciałbym mieć osobny dział w tym, dlaczego?

Ponieważ, moje prace oceniają użytkownicy programów graficznych, którzy pasjonują się w tej dziedzinie.

Wiem, że w tym dziale, byłoby bardzo pusto.. ale być może później by to wszystko nabierało tempa, itd.

Jeżeli dział zostanie stworzony, proszę o przeniesienie mojej galerii:

LINK

Pozdrawiam, HMS.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano
Właśnie, proszę o stworzenie takowego działu, ponieważ ja mam aktywną galerię tekstów (chyba jako jeden), i chciałbym mieć osobny dział w tym, dlaczego?

I mamy tworzyć nowy dział specjalnie dla Ciebie?

Skoro sam twierdzisz, że Twoja galeria tekstowa jest jedną z nielicznych, to sam dajesz świadectwo, że zainteresowanie tym jest minimalne. Subforum Galerie jest po to właśnie, abyście mogli wstawiać tam galerie graficzne/tekstowe/rysunkowe.

I już.

Dział nie powstanie.

1321896841-U198706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...