Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Your account has been blocked. Za co ban?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gdy próbowałem dostac sie na konto i wyskoczylo mi "Your account has been blocked". Napisałem ticketa z prośbą żeby napisali za co. Narazie brak odpowiedzi. Nie hackowalem, nie siedziałem na roomach opk itp. Mam wiec takie pytanie. Czy za robienie reklam na zmienionym ip może byc ban? Wydaje się, że to jest w pewnym sensie naruszenie regulaminu. Ale w takim razie na ile? Na strone moge sie zalogować, wiec czy to znaczy ze nie jest to ban staly?

@EDIT Za co niby te plusy? <_<

Sh00t4you_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

Za zmianę IP nie ma blokady. Jeśli by była to bym miał wybanowane wszystkie konta podobnie jak i 70% innych graczy w tym hlev utrzymujące K2.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

według mnie są jeszcze 2 możliwości

1 masz skila do słuchawek i ktoś cię tak nagrał

2 byłeś w teamie z hackerem a on nie został kicknięty i ktoś zrobił ss jego i całego teamu słyszałem że za nie kickanie hackera jest ban

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano
według mnie są jeszcze 2 możliwości

1 masz skila do słuchawek i ktoś cię tak nagrał

2 byłeś w teamie z hackerem a on nie został kicknięty i ktoś zrobił ss jego i całego teamu słyszałem że za nie kickanie hackera jest ban

1. Nie ma bana bez dowodów. Możesz nawet strzelać zanim koleś wybiegnie zza ściany za chwilę i bana nie dostaniesz.

Była już ta sprawa poruszana na forum

2. To jest bujda wymyślona po to by wystraszone lowki kikały cheaterów.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Ja dolacze sie do tematu, jezeli moje konto zostalo zbanowane podczas gdy uzywal je moj kolega (na hackach) to moge napisac prosbe o odblokowanie ?

Opublikowano

- Największym ryzykownym zachowaniem jest dzielenie się kontem z kimś innymi. Jeśli tak robisz to bierzesz odpowiedzialność za cokolwiek to co zostało na nim zrobione. Jeśli dzielisz z "przyjacielem" konto i ten ktoś zostanie złapany na hackowaniu przez admina to będzie on chciał zbanować każde konto, które zostało grane na tym IP, wliczając w to te dzielone konto. To również dotyczy innych ludzi grających na twoim komputerze.

Jeśli straciłeś całkowicie kontrolę nad swoim kontem przez keyloggera lub w wyniku oszukania przez kogoś to konto wciąż zostanie zablokowane jeśli nawet żadna z wyżej wymienionych czynności następuje i nawet nie jest dokonywana przez pełnoprawnego właściciela konta.

To jest ukryta treść, proszę

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Ja dolacze sie do tematu, jezeli moje konto zostalo zbanowane podczas gdy uzywal je moj kolega (na hackach) to moge napisac prosbe o odblokowanie ?

Raczej nie ;/ Gdy zalogował się na twoje konto i gral na nim z cheatami to ban jest prawidłowy

uch4ch4ny.png

_____________________________________________________________________________________________________________

Bądź człowiek daj ( - )

Opublikowano

Wystarczy wejść do działu hacki , boty , bugi , mody i widać czy ktoś hakował czy nie

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

Wystarczy wejść do działu hacki , boty , bugi , mody i widać czy ktoś hakował czy nie

Niby dlaczego? Nie każdy który używa cheatów publikowanych na mpc udziela się w tym dziale ;)

I na pewno są tacy co nie używają

uch4ch4ny.png

_____________________________________________________________________________________________________________

Bądź człowiek daj ( - )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...