Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem konto do sbota, sciaglem najnowsza wersje wpisuje kupione passy do tabeli "botserver settings" wciskam login włącza sie okienko z logowaniem czekam około 2 min i znika :/ a status botservera "none" :/ co się dzieje?

Dziś nawet zrobiłem formata i tak nic z tego :(

Mam xp z sp2 oczywście zapora na sbota wyłączona a i antywirusa nie mam zainstalowanego.

Proszę o pomoc

Opublikowano

Kupiłem konto do sbota, sciaglem najnowsza wersje wpisuje kupione passy do tabeli "botserver settings" wciskam login włącza sie okienko z logowaniem czekam około 2 min i znika :/ a status botservera "none" :/ co się dzieje?

Dziś nawet zrobiłem formata i tak nic z tego :(

Mam xp z sp2 oczywście zapora na sbota wyłączona a i antywirusa nie mam zainstalowanego.

Proszę o pomoc

Jeżeli kupiłeś konto to jeszcze trzeba je doładowac aby można było sie zalogować na bota,musisz zalogować sie na stronce bota i tam zasilić konto.

Opublikowano

Jeżeli kupiłeś konto to jeszcze trzeba je doładowac aby można było sie zalogować na bota,musisz zalogować sie na stronce bota i tam zasilić konto.

pff nie konto tylko slota sorry za pomyłkę ;/

Edit:

Juz wszystko sprawdzie działa :)

wersja z forum jest za stara musiałem wejść na stronkę sbota i stamtąd ściągnąć najnowsza wersje

Można zamknąć temat

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...