Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieraczek

tegor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szanowny Panie sdada,

Dnia 18.04.2011 z komputera o adresie IP 79.186.47.43 zamówił Pan na stronie Pobieraczek.pl naszą usługę i do dnia dzisiejszego jeszcze nie została ona należycie opłacona.

Z uwagi na to, że poprzez rejestrację na stronie zawarł Pan z nami umowę o świadczenie usług Usenet na podstawie ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144 poz. 1204), doręczamy Panu niniejsze wezwanie do zapłaty.

Jednocześnie informujemy, iż dalszy brak uiszczenia należnej kwoty może spowodować poważne konsekwencje prawne. Następstwem wszczęcia przez nas przeciwko Panu stosownych czynności prawnych mających na celu wyegzekwowanie należności wraz z odsetkami w wysokości czterokrotności stopy procentowej kredytu lombardowego Narodowego Banku Polskiego za każdy dzień opóźnienia - będą dodatkowe koszty postępowania windykacyjnego, sądowego a następnie komorniczego.

W stosunku do osób uchylających się od terminowej zapłaty możliwe są następujące kroki prawne:

- przekazanie sprawy profesjonalnej firmie windykacyjnej,

- przekazanie sprawy profesjonalnej kancelarii prawnej,

- postępowanie sądowe,

- komornicza egzekucja należności,

- Wpis do Rejestru Dłużników Niewypłacalnych, który wiązać się może m.in. z odmową udzielenia kredytu lub leasingu a nawet całkowitą utratą wiarygodności w kontaktach handlowych.

Jednocześnie pragniemy przypomnieć, iż świadczenie Usług Usenet w ramach Bezpłatnego Testowania powoduje obciążenie zasobów wykorzystywanych, w szczególności infrastruktury dostawcy sieci Usenet. Nieuzasadnione obciążenie Zasobów Angażowanych, w szczególności poprzez niewykonanie lub nienależyte wykonanie zobowiązania stanowi szkodę wyrządzoną Usługodawcy i podlega karze umownej w wysokości stanowiącej wyrażoną w złotych polskich, równowartość 100 dolarów amerykańskich, wraz z odsetkami w wysokości czterokrotności stopy procentowej kredytu lombardowego Narodowego Banku Polskiego.

W związku z tym wzywamy Pana do dobrowolnej zapłaty należnej kwoty w wysokości 94,80 PLN w ciągu 5 dni od dnia otrzymania niniejszej wiadomości. Istnieją dwa sposoby opłacenia należności:

1. Poprzez usługę Dotpay dostępną pod następującym adresem: https://ssl.dotpay.pl/?pid=CY12NK198LUZH4ZQNER4R48HRUHYK9EZ

Prosimy postępować zgodnie z instrukcją wyświetlaną na ekranie oraz podanie adresu email użytego przy rejestracji w serwisie Pobieraczek.pl.

2. Poprzez przelew bankowy na następujące dane:

Nazwa odbiorcy: Eller Service S.C.

Numer rachunku: 19 1750 1325 0000 0000 1305 6811

Tytuł przelewu: Pobieraczek5 - [email protected]

Gotowy blankiet wpłaty możecie Państwo wygenerować pod adresem http://www.pobieraczek.pl/przelew.php?eml=hJN8zi2ofJF9MPHaqU7WdngaTw%3D%3D

W razie pytań prosimy o kontakt z biurem obsługi klienta pod adresem [email protected]

Z poważaniem,

Zespół Pobieraczek.pl

Dostalem taka wiadomosc mam sie tego bac zaplacic(jestem nei letni) wezwa moich starych do sądu .HELP

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Powiedz im żeby wykurwiali

Pobieraczek to oszuści mogą ci na chuja naskoczyć i to tylko wtedy gdy im na to pozwolisz

s2c77Oa.png

Opublikowano

Jak masz zmienne ip to ich olej. Jeżeli nie to już nie wiem ;/

Chuj mu to da idzie się z ip do dostawcy i on podaje wszystkie dane

s2c77Oa.png

Opublikowano

Mój brat cioteczny miał tak !!!!! Współczuje. Dostał za to szlaban na 3 miesiace na kompa , a moja matka mnie o tym ostrzegła . Trzeba płacić słono ponad 200zl ! już nie będzie z tobą dobrze :(

sygnalolek1ss2.png

wygram98.png

Zbieram +

Ktoś cię wkurza? Kliknij na guzik http://maselko.net/guziki/niechginie

Opublikowano

mimo ze ma zmienne zawsze go namierzą po logach , z tym nie ma problemu

jak widać nawet forum się nie chce czytać i innych postów związanych z tym gównianym serwisem, wiadomości olać bo zgodnie z prawem nie mogą nic wyegzekwować dopóki się samemu nie zapłaci

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@3up

Co ty pie*****sz?

http://www.mpcforum.pl/topic/346006-pobieraczekpl-oszustwa

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Czyli olewac???

Nie mam sie obawiac bo 200 zl w dupe dac to wiecie...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Nie przejmuj się... Ja też to przechodziłem... Bez podpisu na umowie(własnoręcznego) mogą Ci zrobić koło przysłowiowego "pióra" xD

@Edit Wiem,że jest jeszcze możliwość byś Ty wytoczył im sprawę,ale na to trzeba mieć już $ (były już sprawy przeciwko pobieraczkowi...)

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

Gówno Ci zrobią :) Dziwne jest tylko to że serwis odsiebie.com zamknęli od razu, a jakiegoś jebanego pobieraczka co robi ludzi w chuja nie mogą.

Opublikowano

W ogóle to na chuj się tam rejestrować?

nic ciekawego nie ma.

Napisz że mogą Cię pocałować w dupę i masz wyjebane na ich groźby.

A jak będą Ci spamować to do sądu ich.

Opublikowano

Nie pisz nic, oni nie mają pisemnego konraktu, więc mogą ci obciągnąć. Pobieracek prowadzi działalność przestępczą. wystarczy poszukać. nie radzę tam się rejestrować ;>

Tutoriale Minecraft:

Mody:

http://www.mpcforum.pl/topic/361079-mod-nazywanie-pupila/

http://www.mpcforum.pl/topic/360910-modpokeballs-pokemon/

Cs 1.6:

http://www.mpcforum.pl/topic/362003-tutduzy-ping-wejdz/page__p__2559165#entry2559165

Opublikowano

Gowno wiecie ostatnio moj kolega tak zrobil i jak przyszedl jego starej przedsadowy pozew o zaplate (czy cos takiego) to sie wkurwila i zaplacila... to sa oszusci mieli juz sprawe w sadze bo to jest oszustwo i nic wiecej poprostu ich olej...

Opublikowano

Napisz tak:

Witam, nie wiem czy wam wiadomo, że mam wtyki w Al-kaidzie. Gdy otrzymam jeszcze jednego takiego maila od was, będę zmuszony zdetonować bombę, która znajduje się w waszej siedzibie. Dalej chcecie dyskutować, czy może płacicie mi z góry 500 tysięcy złotych? Mam nadzieje, że dokonacie mądrego wyboru...

W załączniku dodaj jakiegoś dobrego wirusa :)

9cd5f804379a.jpg

Opublikowano

Ja mam zmenie IP to ich olałem.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

To zwykli oszuści, miałem to samo.

To oszuści, skąd wiem ?

W czasopiśmie PcFormat pisano o tym portalu, dostał karę o UOKIK, za wyłudzanie pieniędzy.

Zignoruj to.

grubsonv1.png

To moje nowe konto !, Stare Szymuś007 !

Aby być fajnym trzeba mieć cytat w sygnaturze więc ja też go mam !

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

witam boje sie trohe mam 13 lat nie moge zmienić ip dostalem 3 wiadomośc na e-majl od pobieraczka o wezwanie do sondu ale podałem fałszywe dane przy resjtracji czy nic mi nie bedzie pomocy albo jak zmienic ip

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...