Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronie Na 90 Dni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nawet bym się nie odważył takiego czegoś pokazać w necie.

koleś, nawet konto z bronią na perma za gp nie jest tyle warte...

Opublikowano

Pff... No Marock ma racje, broń na 90 dni to moze z 2-3 zł jest warta, pomyśl ze to jest kasa z gry, a nie NX więc tym bardziej

To nie dobry pomysł więc nawet nie próbuj.. Chyba, ze tanio ale to sie nie będzie kalkulowało ;)

1304426261-U90533.png

50% by Replite <33

"No przecież nikt nie obiecywał nam, że będzie łatwo"

Opublikowano

Tak, ale . . . G36E to bardzo dobra broń i jest na 180 dni a nie na 90. Ja bym tyle nie dał

babcia2.png

"Najpierw naucz się podstaw, a magia przyjdzie sama"

Opublikowano

Wiesz ale nie każdy ma tyle GP a bardziej się opłaca niż NX kumpel kupił odemnie za 20 zł viperke na 30 dni na i zaoszczędził 20zł

Opublikowano

Buahhahaa 45 zl za 180 dni.

Jakis dlugi czas temu byly wyprzedaże za 80 k gp wlasne na G36E ale na PERMA!!!!!!!!!!!!(TO CIEKAWE ILE BY DALI PIENIEDZY ZA PERMA)

NIGDY NIE KUPILBYM G36E ZA PIENIADZE no chyba ze za gp xD

Opublikowano

hmmm jak bys mial majora to mogl bys sobie pozwolic na taka zabawe ale jak masz range msg czy csm to co ty mozesz komus gifnac? rpk czy tez m416? pomysl logicznie...a co do ceny to troche wygurowana bo za 20 zl to nikomu sie nie bedzie oplacalo gosc do tych 20zl dolozy drugie 20zl i ma 8 k nx a za to juz mozna kupic speca i flema na tydzien i za tydzien zarobi na taka bron i przy tym dobrze pobawi sie specem i flamem ....:D to jest moja opinia ale rob jak uwazasz moze akurat wypali...

Opublikowano

maciej, nawet jakby miał majora, to racja, dobre bronie, ale zobacz.

nap z rangą msg chciałby, żeby mu giftnął nie wiem, np. m416 camo > nie da rady.

nap musi mieć te rangę, na którą jest broń żeby mógł mu giftnąć, także epic fail.

Opublikowano

Haha właśnie sprzedałem G36E na 180 dni za 45zł chyba jednak spróbuje

Ktoś chyba był upośledzony za 45 zł by miał 16 k nx pffffffff...

Opublikowano
Mam level 2LT3 ale ok hause załatw mi za 45 zł 16k NX to pogadamy za 50 zł masz 10k nX

No to chyba przez SMS'a, bo przelewem bankowym masz ok. dwa razy tyle NX.. :) Więc nie wiem po co ta gatka..

1304426261-U90533.png

50% by Replite <33

"No przecież nikt nie obiecywał nam, że będzie łatwo"

Opublikowano

maciej, nawet jakby miał majora, to racja, dobre bronie, ale zobacz.

nap z rangą msg chciałby, żeby mu giftnął nie wiem, np. m416 camo > nie da rady.

nap musi mieć te rangę, na którą jest broń żeby mógł mu giftnąć, także epic fail.

no wlasnieto probowalem mu wytlumaczyc ze tylko jakby mial tak wysoki lvl to moze by znalazl jakichs kupcow bo innym o wysokich lvl rpk to raczej sie nie przyda,,,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...