Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Stalka Hwang Big Problem ;//

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siamano All user MPC !

Mam Problem bo z każdej stalki +9 mogę zrobić hwang tylko nie z Stalki dla Szamana, znaczy sie mozna zrobic ale nie kamieniem ani bodziem tylko tym kowalem obok groty i zeby bylo jasne jestem GA serwera !

Bardzo Proszę o Szybko odpowiedź, ponieważ mi na tym bardzo zależy !

Pasjonat
Opublikowano

Navitac -> player -> itemproto -> szukasz id stalki -> przeciagasz suwak do kolumny vnumid, i tam ustawiasz 11974 ;]

Opublikowano

Navitac -> player -> itemproto -> szukasz id stalki -> przeciagasz suwak do kolumny vnumid, i tam ustawiasz 11974 ;]

Wiem mam wszystko zrobione przecierz gdybym tak nie mial to by mi nawet tym kowalem obok groty sie nie dalo zrobic tego hwanga a ja chce zrobic zeby dalo sie zrobic kamieniem bądź bodziem

Pasjonat
Opublikowano

zobacz czy hwang dla szamana na pewno ma dobre id, a zrobiles reboot, albo shutdown -r now po zmienianiu id?

Opublikowano

Chuja mi pomogliście .. odpowiadajcie albo wogóle nie pisze bo aż żal po co mi mówisz żeby sprawdzić refine set i vnum jak mam to dobrze bo bym nie mógł ulepszać u 20091

Opublikowano

Zobacz co jest wpisane w stalce dla woja w kolumnie refine_set w item_proto, potem to samo wpisz dla stalki szamana w refine_set, zresetuj serwer i powinno działać.