Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O Co Chodzi :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakość ssa jest nie do pozazdroszczenia, ale śmiem twierdzić że pobrałeś inną wersję językową od tej którą miałeś, jeśli miałeś np. enUS to nie możesz walnąć enGB

Opublikowano

Lepiej patche do enUS i pamietaj, że musisz odpalać patche z uprawnieniami administratora.

Gracz w gry z serii Call of Duty:) a_kmyklqye.png

sygnaturkak.jpg

Opublikowano
Juz sie wiem co mam sciagnac zeby grac na 3.3.5a euGb

podstawkę, TBC, WOTLK i patche ale pod enGB

Wszystko musi być w takie samej wersji (albo enUS albo enGB)

Opublikowano

Jak masz 3.3.5 w enUS to znajdź tylko kolejnego patcha w wersji enUS, jeśli masz enGB to zmień w tym zdaniu US na GB i masz odpowiedź. [sorka że tak piszę ale napisałeś: Tak, mam US, to co kurwa masz us patcha czy grę zainstalowaną do 3.3.5?]

Btw. "Co mam zrobić żeby grać na euGB" Więc chciałem cię poinformować że niezależnie od tego jaką wersję masz możesz grać na globalu us albo eu, jeżeli nie chcesz grać na globalu(kasa wiadomo, na twoim miejscu kupił bym grę jakbyś chciał na globalu grać, ale piszesz jakbyś chciał na globalu grać) to miej wyje**** na to czy masz US czy GB.

Jeśli zaś kupisz cd keye to wystarczy chyba zmienić realmlisty, na necie znajdziesz. Jeśli kupisz grę to masz dobrze ustawione.

Mam nadzieję że kolejny idiota nie napisze x tematów typu czemu mi jest błąd i pomyśli logicznie.