Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na kompie: AMD Athlon XP 2500+ 1GB ramu i geforce 7600gs pójdzie gothic 3?

Chodzi mi o to żeby gra się nie cieła i żeby była grafika podobna jak w WarRocku.

Bardzo proszę o odpowiedź.

@down: takie sprawy to oczywiste ale chodzi mi o to czy jak na przykład będę biegł i zacznę się naparzać to żeby się nie cieło.

2xdown: Wiecie co wam powiem wymagania napisane na niektórych stronach są w 60% błędne. Gdy wyszedł Crysis były niby takie ogromne wymagania a mi chodzi na tym sprzęcie. Więc najlepiej się innych ludzi pytać.

@edit: dobra już sciągnięte :P najnowszy patch też. Zobaczymy czy będzie dobrze :D

@edit: gra troszeczke tnie na jakues 2-3 sec ale to co jakieś 15 minut da sie wytrzymac :D sorki za ort ale sie spiesze ;p

Proszę o close topic ;]

Opublikowano

Uno. Grafa lepsza

Due. Ni ma rady , wszędzie się tną niektóre sprawy -> teleporty , mass spele ( błąd gry )

Tre. Gram.pl i sobie zobacz

@down

xD ... tak jak napisałeś , Kicha

Opublikowano
wymagania sprzętowe: Pentium 4 3 GHz, 1.5 GB RAM, karta graficzna 256 MB (GeForce 6800 lub lepsza), 4.6 GB HDD, Windows 2000/XP

I wszystko jasne

624.png

22022.png

Opublikowano

wymagania sprzętowe: Pentium 4 3 GHz, 1.5 GB RAM, karta graficzna 256 MB (GeForce 6800 lub lepsza), 4.6 GB HDD, Windows 2000/XP

tak to są wymagania ale optymalne czyli jak właczamy gre i są już orginalne ustawienie grafy i na tą grafe potrzebujemy taki sprzęt

Gothic <<<--- moja gra ;)