Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Czyli Jak Denerwować Ludzi Na Metin2 Pl - Serverach Prywatnych.

escaperz.lordm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku zaznacze iż, dla tych którzy nie mają jakiegokolwiek humoru mogą zamknąć ten temat, nie dawać durnych - , nie podoba sie - wyjdź.

Jest to bardzo proste, najlepiej zrobić sobie postać 1lvl'ową, i isc nią do v1, i do takiego ładnego NPC.

Chuk-Sal.jpg

Ten pan przenosi osoby do v2. Tutaj zaczyna się nasz sposób. :D

Stojąc przed boskim NPC, podchodzi do niego dajmy na to, 70 lvl idący do v2. Liczymy do 2 sekund, i dajemy mu handel, wtedy jedyna szansa że sie wybroni jest reset komputera czy wywalenie siebie z konta.

Co powoduje dawanie handlu przy kilkneciu na NPC? Przepustka znika a pana z 70 lvl już nie przeniesie :>

Na serwerach prywatnych typu avalon tez to denerwuje iz nie ma pierscienia tp i trzeba sie nameczyc zeby dojechac pod v2, dajemy tez handel i pan ma po przepustce.

Ludzie mają pozniej samobojcze mysli ( nojalfy ) takze uwazac kogo atakujecie. Milej zabawy ;d Jest juz takie cos bylo prosze o usuniecie ;d

lownfast

Opublikowano

Jakbyś mi tak na PL zrobił kiedy jeszcze był on normalny i nie dało sie sprzedawać przepustek to bym cie ***** **** ***** **** (to ja robiłem gwiazdki :D )

Masz + ale to jest chamstwo którego nie lubie .

Opublikowano

Raczej mało fajne.Podobało by ci sie jak by tobie ktoś tak zrobił?

Jak by co mam humor ,ale nie do takich "rzeczy"

Opublikowano

Mi raz koles tak zrobil Mialem kiedys malo kasy na Elares chcialem isc do V2 zbierac drop przechodze a mi jakis szaman handel dal Wkurzające troche bo 9 SM Poszlo sie Je...

Opublikowano

Ale zobacz to wyda ktoś swoje "Cięzko lub nie " zarobione pieniądze na głupie SM aby podropić albo poexpić w V2 i "Glut" kasa stracona :D. Byś mógł powiedzieć "taki żarcik" :D

Opublikowano

Kiedyś sami się przejedziecie na takich pomysłach gwarantuję. Najlepsze będzie jak takie sflustrowane dziecko wyjdzie w miasto i trafi na ciebie tak przez przypadek zabierze ci komórkę lub drobne ktore dostałeś od mamy na milkyWay taki żarcik to nie omieszkaj się pochwalić pospadamy i my z krzeseł po całym zajsciu wstaw zdjęcia które zrobią ci na izbie przyjęć bedzie weselej. Taki żarcik.....

Opublikowano

Kiedyś sami się przejedziecie na takich pomysłach gwarantuję. Najlepsze będzie jak takie sflustrowane dziecko wyjdzie w miasto i trafi na ciebie tak przez przypadek zabierze ci komórkę lub drobne ktore dostałeś od mamy na milkyWay taki żarcik to nie omieszkaj się pochwalić pospadamy i my z krzeseł po całym zajsciu wstaw zdjęcia które zrobią ci na izbie przyjęć bedzie weselej. Taki żarcik.....

Mogłeś napisać to tak : kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada :D Zgadzam sie , ciekawe jakbyś ty wydał 10zł na sm i stracił je ?

Opublikowano

Moim zdaniem Twój błąd że to udostępniłeś, znajdzie się porządny człowiek, który nie kupuje nic z isa, tylko raz kupił przepustkę i na dodatek jest biedny i takie ,,dziecko" jak Wy zrobi mu na złość i on straci pieniądze. Moim zdaniem bezsens i wcale to nie jest śmieszne.

Opublikowano

Ja to zawsze przed wejsciem do V2 czekam pare sekund i jezdze w kolko zeby nie mozna bylo na mnie traifc, jak widze jakis maly lvl

OMG.TECZA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...