Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć mam pytanie ponieważ szukam programu do nagrywania filmów (let's playów) i żeby miał opcje stop przyśpiesz itp..

plusa dostaniesz za pomoc :D

Opublikowano

jak masz dobrego kompa to fraps, albo Camtasia Studio. W Camtasii możesz edytować bezpośrednio film zaraz po nakręceniu i przekonwerowanie go żeby miał mniejszy rozmiar.

druga.png

Jesli juz chcesz cos dać to daj 4,70 na piwo!

Opublikowano

uu pobrałem i mam problem nie wiem jak sie robi pause itp.. przyśpieszanie pauza po to żeby nudne momenty nie nagrywać prosze poradnik PL i leci plusik kolejny :D

Opublikowano

Google nie boli.

Camtasia to szajs jak chce się robic filmiki to only sony vegas + frap.

W sony vegasie przytrzymujesz ctrl + lewy przycisk myszki i albo na osi czasu powiększasz film albo powiększasz(to daje efekt zwolnienia i przyśpieszenia)

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Google nie boli.

Camtasia to szajs jak chce się robic filmiki to only sony vegas + frap.

W sony vegasie przytrzymujesz ctrl + lewy przycisk myszki i albo na osi czasu powiększasz film albo powiększasz(to daje efekt zwolnienia i przyśpieszenia)

W Camtasii też to zrobisz, więc zanim coś napiszesz to pomyśl. Szajs to nie jest. Ja używam i Camtasi i Frapsa + SonyVegas. Zależy do czego.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

MixSie Każdy słyszał kiedyś ze Sony Vegas jest pro elo elo... Zajmuje podobna ilośc pamięci, i można w nim robić praktycznie to samo co w Camtasii. Tylko ktos kiedys powiedział że Sony Vegas jest lepsze...

druga.png

Jesli juz chcesz cos dać to daj 4,70 na piwo!

Opublikowano

używam hypercama ale problem ja coś mówie a on nie równo nagrywa mój dzwięk za wolno

odkryłem że to film mi idzie za szybko więc jak ustawić prawidłowo hyper cam ?

Opublikowano

Ja nagrywam frapsem potem konwertuje virtualDub , camtasia studio obrabiam i wypalam :)

Dostałeś wystarczająco odp

//EOT

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...