Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ban]Endymion

Noimydne.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec, dostałem bana 1h za " wulgaryzmy " =) Domagam sie ze strony Zuleera dowodów =)

ps. jeżeli jest ten zakaz to dajcie cenzurę... a nie ze jakis random jako jedyny dowala sie do wulgaryzmow... ;f

jak jest ten "zakaz" to niech każdy admin zwraca uwage a nie jakiś randem się przyczepi z nudów.

antig.png

Opublikowano

pff. nie dostałeś na wulgaryzmy bana ;> tylko na wyzywanie ; )) . Nikt nie będzie mnie od fiuta wyzywał bo dostałeś kicka bo nie odpowiednią grę a ty wchodzisz i już strzelasz w dupy ; ) do tego płakałeś że gra cziter którego obserwowałem , i jeszcze miałeś wąty do innych ;]

Opublikowano

Zacznijmy od tego że nie nazwałem cie fiutem tylko powiedziałem że tymi kickami powiększasz swojego " e-penisa " ; ) Weszłem na serwer po chyba 3 kicku napsiałem " no ! rośnie ! " i dsotałem bana =)

Co do cheatera to napewno nie płakałem bo nie interesuje mnie czy typ ma cheata czy nie. Psuje sobie samemu zabawe używaniem cheatów ; ) Więc nie wpierdalaj tutaj swoich bajek...

antig.png

Opublikowano

Grałem wtedy na serwerze, i pisało tak jak Endy pisze był e - penis Więc to raczej jeszcze nie było wywalone w kosmos wyzywanie, pozatym zaraz po tym napisałeś łamiąc zakaz przeklinania

to jest takie pojebane dziecko

Nie robiłem SS'a - ale zawsze FTP i logi są.

Opublikowano

dalej czekam na wypowiedz Zuleera, już nie chodzi o to że nie mogłem grać 1h ale o to że ja niby cie " wyzwałem " po czym sam to zrobiłeś. Nie wiem czy w moją stronę czy w jakiegoś randema, ważne że to zrobiłes ; )

antig.png

Opublikowano

Zuuler jeżeli ty takie słowa uważasz za obraze i jeszcze banujesz to chyba nie mamy o czym rozmawiać? Admin z ciebie widzę bardzo dobry.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

diablo2301, no tak te same teksty też powiedziałęm że rośnie Ci e-penis po tym kicku + mówiłem na ciebie metin ;< ojojojojojo ;<

nie odpuszcze mu bo metin sobie za dużo pozwala, zachowuje się jakby to on był właścicielem serwera i wszystko może zrobić...

antig.png

Opublikowano

A czy admin ma immunitet? Nie, więc jeżeli wg. meth0da miał cheata to go zbanował, proste nie?

za każdym razem mam do Ciebie coś mówisz? proszę mi przytoczyć ten moment metinie.

PS. przydało by się ten team ogarnąc gdyż to sam metin praktycznie.

Mroziak - Metin

Zuleer - Metin

Asparte - Metin

Piotrek - Metin

diablo - Metin

Serv - Metin

@down, tak. metińczyków uznaję za ludzi gorszych. wszędzie pchają ten plebs z metina.

antig.png

Opublikowano (edytowane)

PS. przydało by się ten team ogarnąc gdyż to sam metin praktycznie.

Mroziak - Metin

Zuleer - Metin

Asparte - Metin

Piotrek - Metin

diablo - Metin

Serv - Metin

Co z tego że metin?? To jeżeli grał w tą grę nie może grać w cs'a?

To że grał w metina , to jest gorszy ?

// warn za spam

Edytowane przez meth0d
394591421101183179764.jpeg
Opublikowano (edytowane)

To jest ukryta treść, proszę

to z twojego konta z mpc.

Dlaczego innych wyzywasz od metinów skoro sam nim jesteś?

Hipokryta?

// a ty kolego nie spamuj.

Edytowane przez meth0d
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...