Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema...

Mogłby mi ktoś wytłumaczyć te hybrydy w silku... mianowicie np.hybryda 7;1czyli co to znaczy?

1;1? itd. Sorry troche noob jestem :P

Ps.Zrobiłem na sjsro hybryde taką , że dałem przez 10 lvli w str a teraz daje all w int .Powiedzcie czy dobrze robie :P

Opublikowano

1:1 wiem a 7:1

1:1 to ze np. masz 100cap i 50 lvl w str i 50 w int chyba

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Bywalec
Opublikowano

zalezy 7:1 do 70lvla w int a 10lvli w str ale jest cap 90 wiec musi byc 7:2 lub 8:1

Opublikowano

to tak hybryda 7;1 czyli dajesz 7 start point w str a jeden w int czyli wbijasz lv dajesz 2 punkty w str jeden w int potem wbijasz koljeny lv dajesz 3 w str kolejny lv 3 w str i potem 2 w str jeden w int

photo-5609.gif
Bywalec
Opublikowano
to tak hybryda 7;1 czyli dajesz 7 start point w str a jeden w int czyli wbijasz lv dajesz 2 punkty w str jeden w int potem wbijasz koljeny lv dajesz 3 w str kolejny lv 3 w str i potem 2 w str jeden w int

tak tylko robiac tak jak ty mowisz to mozna sie pogubic wiec nie radze tak robic bo to glupota nie to ze zle ale jak ktos lubi sobie utrudniac zycie...

Opublikowano

7:1 czy 1:1 to sa proporcje pkt inteligencji do pkt sily rozdawanych przy kazdym lvl upie :) jezeli robisz chybryde 7:1int to na max lvl musisz miec 7 razy wiecej inta niz str. Mozesz zrobic jeszcze hybryde "do balansu" :D czyli co lvl sciagasz wszystkie graty i dodajesz pkt tak zeby miec rowne balanse :) ale to tylko tak nawiasem mowiac :)

Opublikowano

Ludzie... Hybryda to jest Wyrównanie wszystkich stat do identycznego czyli np. masz 30 w INT i 30 w STR... OMG!

Myźliż rze jezteś mądżejrzy odemnie? <Klik>

Opublikowano

Dobra to juz rozumiem

a jeszcze mam pytanie

Powiedzcie mi tak:

Mam postać 58 lvl.Przez 10 lvli dawałem punkty w STR a reszte w punkty INT.I teraz mi powiedzcie jezeli miałbym dodawać dalsze punkty to w życie STR (do 90 lvla) czy w int?Jeżeli bym dawał w str to

wszyło mi by prawie tyle samo many ile życia bo w heuksalu jest ten passiv który dodaje życie.

I wtedy jaką bronią miałbym walczyć?

Spear czy Glavia?

Thx 4 Help

@edit no dobra ale jak mam rozmiescic punkty zdobyte po kazdym lvlu w int czy str?