Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wypowiedzenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie. Chciałem kupić serwer VPS od tego hosta host1.eu ale tam umowa przedłużana jest automatycznie do momentu pisemnego wypowiedzenia.

O co chodzi z tym wypowiedzeniem ? Czy muszę napisać to wypowiedzenie i jego powód na kartce i wysłać do ich siedziby czy może to być drogą elektroniczną. Proszę o odpowiedzi ponieważ nie jestem pewien czy zamawiać ten serwer. Za pomoc + i -

Opublikowano

Paragraf pierwszy, punkt drugi regulaminu:

Wypowiedzenie musi mieć formę pisemnego powiadomienia, wysłanego na adres: Host1 ul.

Berstr. 18, 58730 Froendenberg, Germany. Wypowiedzenie umowy nie może dojść do skutku

w przypadku umów dotyczących produktów i usług zdefiniowanych i skonfigurowanych na

bazie danych podanych przez klienta. Prawo do wypowiedzenia umowy nie obowiązuje

również wtedy, gdy Host1 rozpocznie wykonywanie usługi w uzgodnionym w umowie czasie

lub gdy klient aktywnie korzysta z usługi lub też rozpakował dostarczone nośniki danych,

oprogramowanie, nagrania video oraz audio. Klient nie ma także prawa do wypowiedzenia

umowy w przypadku produktów, które naturalnie nie nadają się do zwrotu.

Musi zostać wysłane na piśmie.