Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Zmiana Wymaganego Expa Na Przeczytanie Ku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ten krótki tutorial pokaże wam, jak zmienić wymagane punkty doświadczenia na przeczytanie ku (standardowo 20k)

Tworzymy sobię plik dif notatnikiem i wklejamy do niego tą treść

To jest ukryta treść, proszę

Gdzie tutaj jest ukryta nasza liczba ? własnie 50 i C3 to w hex nasze liczby (zmieniłem na 50k) Dobra, ale chce wiedzieć jak wpisać swoją liczbę. Nic prostszego, wystarczy nam standardowy kalkulator w Windows. Właczamy widok rozszerzony(xp) lub Programisty (vista win7), pojawią nam się przyciski do zmiany licz z dec, czyli normalnych, na hex)

Dla przykładu 50000 to C350. Zwróćcie uwagę, że ja napisałem to na odwrót. 50|C3 a nie C3|50. Musicie sobie zmienić kolejność, tak jak pokazałem. I pamiętajcie o maksymalnej wartosci, nie można przekroczyć ilości znaków. Najwieksza wartosć to FF|FF co daje nam 65535.

sygna.png
Opublikowano

up. zamiast ciągle o to prosić odpalaj hexa, otwieraj game szukaj funkcji od czytania ksiąg i edytuj...

Tenma burżuju możesz jeszcze dodać gdzie to wszystko wgrać jakby jakiś rndm nie wiedział ; )

@Aszaprte, ja to umiem misiaczku ;<

antig.png

Opublikowano

up. zamiast ciągle o to prosić odpalaj hexa, otwieraj game szukaj funkcji od czytania ksiąg i edytuj...

Tenma burżuju możesz jeszcze dodać gdzie to wszystko wgrać jakby jakiś rndm nie wiedział ; )

To jest ukryta treść, proszę

Learn to search.