Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wcale nie powiedziane, że się nad tym ten ktoś namęczył. Na classicu można bardzo szybko budować ;) Zaznaczasz 2 klocki, wpisujesz komendę i masz ściankę.

Admin Cienia
Opublikowano

Przy obecnej liczbie programów / cheatów do minecrafta, takie "konstrukcje" przestały robić na mnie wrażenie. Równie dobrze ktoś mógł użyć programu MCEdit, robiąc jedną "ściankę" i pomnażając ją przy pomocy narzędzia klonowania. Lub zaznaczyć określony obszar i użyć wypełnienia za pomocą dowolnie wybranego bloku. Chyba, że jest maniakiem i chciało mu się budować coś takiego w grze.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Tak jak to już ktoś napisał teraz takie budowle to tak naprawde NIC NIEZWYKŁEGO.

Morzna zrobić samemu lub chitem

tak czy siak mało ludzi robi już uczciwie w minecraft takie budowle

Opublikowano

@up. Z mojej strony wielki + nawet jeśli czitował :) MC Edit tutaj chyba za wiele nie pomoże bo statek nie jest jednolitą bryłą i wątpie, by była komenda na zrobienie kształtów od razu.

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Admin Cienia
Opublikowano

@Up

Niestety nie mogę się z Tobą zgodzić, MCEdit może bardzo wiele tu zdziałać, po za tym nie napisałem że "od razu". Myślę, że pomyliło Ci się z World Editem, ponieważ MCEdit posiada rozbudowany interfejs graficzny i czynności wykonuje się bez wpisywania komend.

1294477714-U1.png

Opublikowano

A według mnie nic fajnego.Video tak poza tym nie działa.Na serverach classica ludzię tak jak ja robią to max w 1 godzinę.

Opublikowano

ładne :) raczej na pewno na czitach.

A według mnie nic fajnego.Video tak poza tym nie działa.Na serverach classica ludzię tak jak ja robią to max w 1 godzinę.

Wszystko działa. No to zrób takie coś mi w godzinkę :) Nawet z TooManyItems...

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8