Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybki Dobijaniee Lvl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja polecam wejść na cQc tam prawie zawsze są roomy z mapka Habor IDa wejść wpisać /ar i zostawić :) 100 expa na nie całe 3 min.

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Ja polecam wejść na cQc tam prawie zawsze są roomy z mapka Habor IDa wejść wpisać /ar i zostawić :) 100 expa na nie całe 3 min.

100 expa to się dostaje za jedną grę wiec chyba 300 expa za 3 gierki na OPK room. hehe

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

Ja mam inny sposób kup sobie zmienny 6 slot kup miny m14 i flash ja średnio na 7 rundach zbieram min 120 nieraz jak wszystkie miny i flashe zbiorą i jeszcze dobry skill to nawet około 200 pkt :D i przynajmniej wszystko na legalu i nie rozwalasz ludziom gry jak ciągle telekill i opk na zmianę ( nie nawidzę tego ) :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

up ale jednka to jest explosiv a tak na FFA normalnie grasz z 3-5 minut jedną gierke i mozesz szybko wbić procenty nawet z flashami.

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

Ja sam bym nie polecał siedzieć na tych roomach OPK bo co to za gra jeżeli się nic nie robi a exp się garnie.

Najlepiej jest grać fair na Explosive 7rund 100-300 expa leci.

No chyba że chcesz jakąś broń to na noc sobie puść na roomie opk.

Tylko nie wiem czemu jak ja kieedyś zostawiłem na opk wszystko /ar miałem załączone wchodzę po 10min i mnie w roomie nie było... ? I tak miałem z 3 razy.

A i jak jesteś w Habor ida to najlepsze są 4 ostatnie miejsca w NIU ponieważ tam nie padasz i Ci k/d nie spada :)

1329228482-U118767.png

Opublikowano

ja polecam zombie z hakiem od sirosixa

mapka koniecznie braken sunset

i polecam isc tak dlugo az nie bedzie 4.5 tys punktów

ja tak wczoraj bylem i na 43 lvl z goldem i wszystkimi expami + super master czyli 130% expa i 25% dinarów dostałem za gre do 4.5 tys pkt

4.9k expa i 3.1k kasy ^^ i wleciało mi 4%

wiec polecam takie rozwiazanie lecz ja zagram tak 2-3 razy i juz sie nudzi

aha zaznaczam ze na taka gre potrzebujesz 15-20 minut ale się opłaca

pozdrawiam

Opublikowano

Quick plant & defuse, plant & defuse anywhere, auto f, anti afk, auto start.

Najmniejsze ryzyko bana bo admini skupiaja sie teraz na zombie i opk roomach no i szybkie.

Te opcje są ostatnio często w publicach więc powinieneś znaleźć.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

już ci opisuję jak dobić lvl

1. Możesz sobie założyć pokoj na A.I Mode Z opk zombie i walić hedy "Broken Sunset" 30min do 6800Pkt to bez premki jakieś 3k exp / a z premką i 75%up to 6800expa

2. FFA Room AFK , czyli załóż pokój z grą ffa , Tylko aby numer pokoju był mały , ustaw komendę " /ar " włącz auto start , i czekaj

Plusy tego są takie iż może ci postać stać nawet przez kilka dni ;D / minusy Zajebiśc*ie spada ratio

3.OPK HARBOR IDA - tylko dla noobków / polega na tym że wbijasz się na room FFA z opcją OPK kosisz odrazu all

4.gra na planty z botem + kolega / polega na szybkim plantowaniu i rozbrajaniu nie ruszając się z miejsca + do tego hak

pozdrawiam

Opublikowano

[quote name=MegaSut o.O' timestamp='1304572702' post='2459622]

@UP ja przy 6k expa z premką i 20% dostaje ponad 2,5k expa i 2,7k dinarów.

Ja na 6k pkt z premką i all expami dostaje prawie 7k expa i 3k dinarow :>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...