Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czesiooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czego wy się tak podniecacie tym Czesiem? przecież to wcale nie jest takie śmieszne jak wszyscy uważają... owszem niektóre odcinki były fajne, ale żeby mówić, że jest to super? troche dziecine :P

usunieta by MIKE

Opublikowano

Mnie juz takie rzeczy nie kreca.. I nie rozumiem ludzi co im sie podoba w tej bajce... Ona nawet nie jest smieszna tylko zalosna, ale to tylko moje zdanie.

Moze dzieciom w wieku 10-13 lat ta bajka sie podoba bo duzo w niej przeklenstw a dzieci to lubia ^^

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

brata to zachwyca i zaczal sie robic tak nienormalny jak c**s*a*w nie moglem znim wytrzymac :P i zablokowalem stronke z bajkami :P

smurf masz racje ona jest zalosna 0 humorku, kogo to rajcuje niech to zachowa dla siebie .. bo ta bajka nie ma sie co zachwycac i wg. mnie to jest obciach ogladac tkaie cos ...

a do tematu aby nie bylo oftopa

nie bede na tamtej stornie pisal bo lol :P

lubisz czesia : NiE !

czemu :

brata to zachwyca i zaczal sie robic tak nienormalny jak c**s*a*w nie moglem znim wytrzymac :P i zablokowalem stronke z bajkami :P

smurf masz racje ona jest zalosna 0 humorku, kogo to rajcuje niech to zachowa dla siebie .. bo ta bajka nie ma sie co zachwycac i wg. mnie to jest obciach ogladac tkaie cos ...

EXPmIpC.gif