Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Gimnazjaliści Robią W Matury ? :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Postanowiłem powymieniać się info co robią gimnazjaliści gdy liceum pisze matury ?

Ja z klasą np dziś byłem na śląsku, a tam co ? Szok - śniegiem się rzucaliśmy :D

Jutro jedziemy na 2 dni na rowery do Grodziska ( 34 km drogi ). Oczywiście zabieramy full asortyment :)

Piszcie jakie zajęcia wam zorganizowali wychowawcy, czy też siedzicie w domu.

Opublikowano

Ja tam oglądałem bezprzewodowy telewizor, trochę pograłem w grę i pobiegałem na nogach.

A po za tym przesiedziałem 8 godzin w szkole.

Gość Lenart
Opublikowano

jeśli macie szkoły średnie i gimnazja w jednym budynku to macie wolne/ coś organizowane, bo nie ma innej opcji, oni muszą mieć spokój.

technikum ma lepiej (bynajmniej moje) matury a zaraz po nich są egzaminy zawodowe ;) więc trochę więcej wolnego mamy ;)

Opublikowano

A to kiedy są w końcu zawodowe? Bo jak niedługo to pewnie się szykuje znowu wolne.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

<lol> ja mam teraz tydzień wolne bo mam gimnazjo-liceum więc nie możemy "przeszkadzać" maturzystom :D

qsHVsoT.png

Opublikowano

A to kiedy są w końcu zawodowe? Bo jak niedługo to pewnie się szykuje znowu wolne.

Absolwenci szkół, w których zajęcia dydaktyczno-wychowawcze kończą się w kwietniu lub czerwcu, przystąpią do egzaminu w terminach:

etap pisemny – 13 czerwca 2011 r., godz. 12.00 (dla absolwentów wszystkich typów szkół prowadzących kształcenie zawodowe),

etap praktyczny:

— 14–17 czerwca 2011 r. (technikum, technikum uzupełniające, szkoła policealna),

— 21 czerwca–5 sierpnia 2011 r. (zasadnicza szkoła zawodowa, szkoła policealna)

Takze nawet jakby ich nie bylo, to macie lajt.

everythingfou - sprawdź to.

Gość Lenart
Opublikowano

emmm Nuclear to czekaj ... to czemu mamy wolny 10,11,12 maj ? kuźwa znowu się zamyśliłem jak Zielińska coś mówiła ... xD

Opublikowano

fapujemy

@down

tytuł tematu "Co Gimnazjaliści Robią W Matury ? :)"

moja odp:

fapujemy

no ty chyba jest jasna odpowiedź na temat, nie?

ae1d1005fe.png

Opublikowano

[quote name=HarryPotter:*xD' timestamp='1304537674' post='2458736]

fapujemy

Spamujemy.

@top

Normalnie chodzę do szkoły... ;x .

Jedno nie ma nic do drugiego - -".

Opublikowano

Ja miałem 7 lekcji, zrobiłem zadanie z geo i angielskiego i ucze się na jutro na kartkówke z matmy + do zrobienia 40 stron na jutro z niemieckiego.

Szara rzeczywistośc.

Opublikowano

to i tak nie jest u was źle bo u mnie nie ma liceum a i tak była matura u nas w szkole i nie było wf ani dzwonków

zbieram plusy

1376815735.png

Opublikowano

emmm Nuclear to czekaj ... to czemu mamy wolny 10,11,12 maj ? kuźwa znowu się zamyśliłem jak Zielińska coś mówiła ... xD

To pewnie przez matury, ktore trwaja na rozciaglosci calego maja :D

everythingfou - sprawdź to.

Gość Lenart
Opublikowano

To pewnie przez matury, ktore trwaja na rozciaglosci calego maja :D

Tyyyy... ale my nie mieliśmy rekolekcji jeszcze ;) więc to chyba one są wtedy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...