Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Gra Ktoś Jeszcze Na Europe?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym się zapytać czy jeszcze jakoś da rade pograć na serwie Europe. Ściągnąłem grę z 1,5 miecha temu żeby pograć ale było max 10 osób na serwie. Chciałbym sobie pograć ale nie wiem czy w ogóle warto ściągać. Dzięki za info i pozdrawiam ;)

Opublikowano

ja codziennie gram chwilkę bo tylko misję robię i wyłączam eternie:) jakby co to nick mam taki sam jak tu

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

Roman pierdolnij sie w głowę znalazłem to na google.pl i tylko zmieniłem na - Moim zdaniem Eternia jest dla debili ktorzy nie umieją grać na z8games

PS; chciał bym zagrac 1vs1 z dstreet na Eterni szło mu zajebiśćie ćiekawe jak na globalu i czy moje podejrzenia sie sprawdziły

Zbieram minusy

1--Pomogłem daj -

2--,Nie pomogłem? Też daj -

3--,Mam racje? daj -

4--,Nie mam racji patrz pkt wyżej i daj -

Piszę Poprawnie

Po Polsku.

lovempcforumpl.gif

Wstaw To jeśli kochasz MPC FORUM

Opublikowano

Ta k*wa cwaniaki odezwały się bogate bo obkupiły się na ZP na globalu i k*wa roz*erdalają bo takie EQ :P

Hahaha żal mi was. Jeśli nie masz ZP na globalu to jesteś miażdżony ^^ gdyby nie było tych ZP to wtedy było by o czym gadać bo każdy by miał to samo praktycznie wyposażenie i wtedy by się liczył skill jaki masz a nie w czym chodzisz ;]

Bless !

Opublikowano

Jak by Z8 Points nie było to by sobie wykoxili inaczej kasę nie bój się nawet jeśli special kasy nie ma to oni i tak by pewnie bronie za kasę sprzedawali lub hp+ :P Więc to jest bez sens bez żadnych dodatków było by fajnie ale przecież samo z siebie się to nie utrzyma. A po za tym dstreet to farmer no i oczywiście ciągnie na wh jak nie wiem co bo na Eterni do dzisiaj działają proste skrypty które ci ułatwiają grę :)

b_560_95_1.png

Liczę na Minus :D

Opublikowano

Jak by Z8 Points nie było to by sobie wykoxili inaczej kasę nie bój się nawet jeśli special kasy nie ma to oni i tak by pewnie bronie za kasę sprzedawali lub hp+ :P Więc to jest bez sens bez żadnych dodatków było by fajnie ale przecież samo z siebie się to nie utrzyma. A po za tym dstreet to farmer no i oczywiście ciągnie na wh jak nie wiem co bo na Eterni do dzisiaj działają proste skrypty które ci ułatwiają grę :)

Odezwal sie n00bek Ktory ssie nawet z Krissem

dstreet moze farmi ale nie tak mocno jak killMichDoch

a pozatym nie gra na wh, wystarcza dobre sluchawki i dobry komp, i bedziesz wymiatal.

Opublikowano

Jak tacy mądrzy jesteście i was nie stać na 11000zp za 30zł to nie wydawajcie na te spiepszone papierosy !!!

Lubisz mój post? Śmiało kliknij LUBIĘ TO+.