Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wykrywacz Rud Metin2

wiko2005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie. Czy istnieje możliwość zrobienia wykrywacza rud tzn. jakiś wskażnik albo lokalizator na mapie do pokazywania miejsca gdzie występuje w danym momencie ruda. Wiem że są wykrywacze metinów w is wiec moze istnieje mozliwosć zrobienia takiego wskaźnika ? Pozdrawiam.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W taki sposób możesz używać mapki w Exp is easy, na mapce rudy są zaznaczone na zielono (jak NCP)

ma to trochę większy zasięg niż mapa w metinie

A jeżeli masz na myśli taki na całą mapę to musiałoby to być zrobione od strony servera (niektórzy twierdzą że nie ma zabezpieczeń - ja się nie znam)

Opublikowano

Myślę że dało by się coś takiego zrobić ale jak /up post wspomniał nie można zobaczyć mapki na raz takie jest zabezpieczenie ze strony serwera ale,mogłoby by być coś takiego zrobione że,bot Easymetin2 używając SpeedHacka przebiega mapę równolegle i dzięki fenomenalnej nawigacji w EasyMetin2 znajduje rude lub metin.Napisz list elektroniczny do administracji ze szczegółami swojego projektu bo inaczej nic z tego na:[email protected] myśle że,coś da się zrobić.

Opublikowano

Z pomysłami pisz tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/344493-wasze-pomysly/

Ps. Wątpie żeby dałorade zrobić coś takeigo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...