Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

{Pytanie} Ban? Want The Fuck?:D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie ,gram sobie wczoraj na OPK(Ja OPKER) i na 100% niebylo admina, bo zanim mnie wywalilo,zdarzylem sprawdzic.

Bylo to tak,zucilem nade,wrocilismy do roomu, lagg chwilowy,i connection z serva,jak chcialem lognac ,to Blocked...I wlasnie o to chodzi , ze to musialbyc jakis automat,tylko co to za automat ...

Jest to juz moj trzeci ban , i wlasnie niewiem czy dam rade odzyskac to konto,napisalem tikceta i czekam na ODP:P

A jest za czym plakac :) 43 lvl 710k dinars i prema;)

pewnie paru z was mnie zna nawet:D:D

Opublikowano

Hackowałeś, nie masz co pisać o unbana. Nie odbanują Ci konta. Jak hack jest wykrywalny to ban leci z automatu, najczęściej. A nie ze tylko czyhacie czy admin w roomie czy też nie.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano
Zbanował cię admin patrolujący serwery.

Masz już po koncie.

Wlasnie nie.

Zanim mnie wywalilo sprawdzilem.

Najprawdopodobniejsze to ,ze hack zostal wykryty i ban z automatu...hmmm

Nie masz racji. Admini przy patrolach najczęściej siedzą na niewidoku i nie wiesz czy są na serwie.

Często bywa też, że logują się na całkowicie normalne konta.

1szy raz slysze zeby admin moglbyc niewidoczny ...nigdy o takim czyms nieslyszalem , a gram, w to gowno juz troche.

Co do priv kont, to co on by moglmi z tego konta zrobic?nic, a na admina napewno nieprzelogowal.

Opublikowano

Nie masz racji. Admini przy patrolach najczęściej siedzą na niewidoku i nie wiesz czy są na serwie.

Często bywa też, że logują się na całkowicie normalne konta.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

HS na pewno nie banuje. Sprawdź sobie folder z WR.

Gdyby on Cię zbanował to miał byś z tego dnia logi w folderze.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Po prostu po każdym crashu etc.. są tworzone logi w postaci plików małego zrzutu pamięci i zapisywane w WarRock / System. Są one też automatycznie wysyłane przez HSa.

Jeśli kontrolujący je po ujrzeniu twojego tickieta spojrzy w nie to będzie wiedział wszystko ponieważ, zawierają one wszystkie potrzebne dane.

Tutaj masz cytat z MS dot. zawartości:

Pliki zrzutu zawierają następujące informacje:

* Komunikat Stop, jego parametry i inne dane

* Listę załadowanych sterowników

* Informacje o bloku sterowania procesorem (PRCB) dla procesora, którego praca została zatrzymana

* Informacje o procesach oraz jądrze (EPROCESS) dla procesu, którego praca została zatrzymana

* Informacje o procesach oraz jądrze (ETHREAD) dla wątku, którego praca została zatrzymana

* Stos wywołań trybu jądra dla wątku, którego praca została zatrzymana

Skoro WR Ci nie scrashował tylko Cię kiknęło z serwa to zostałeś zbanowany przez admina.

Albo ktoś dostarczył wcześniejsze ssy jak cheatujesz, skontrolowane zostały wcześniejsze zrzuty.

BTW:

Zrobiłeś chyba literówkę w nazwie tematu : D Powinno być "what" a nie "want" xD

1373662483-U83583.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...