Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

konopek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem po ostatniej inspekcji ciągle mnie wywala z silka po paru sekundach. Mam najnowsza wersie ibota i nie wiem co teraz zrobić pomorze ktoś z góry dziękuje

Opublikowano

Mam bota 1.7 i śmiga bez problemu ... problem stoi w loaderze ponieważ nawet bez włączonego bota sam loader wywala disconnectem z gry. Trzeba czekac , ewentualnie poszukać innego loadera.

OldLFsro.png

Może i wszystko robię chaotycznie, ale to mój styl życia. Sygnaturka własnej produkcji

^^

Opublikowano

Gdzie jest opcja Run Client?

Jak włączysz bota to u góry wybierasz Misc i tam masz Run Client

\

\

mateusz338 jakie to błędy ?

Opublikowano

Też mam 3 errorydry.gif

A w folderze z botem w pliku srodir dobrze wpisałeś ścieżkę do silka ?

U mnie to wygląda tak: D:\\Gry\\Silkroad\\

Uczeń
Opublikowano

Ten pomysl ze sciezka jest fantastyczny wielkie dzieki wkoncu sie uniezaleznilem od loadera w ktorym po inspekcji dostaje dc dzieki wielkie jeszcze raz !!!!

Opublikowano

Ten pomysl ze sciezka jest fantastyczny wielkie dzieki wkoncu sie uniezaleznilem od loadera w ktorym po inspekcji dostaje dc dzieki wielkie jeszcze raz !!!!

No ale jeżeli ktoś chce odpalić np 2 silki lub wiecej to lipa

Uczeń
Opublikowano

No ale jeżeli ktoś chce odpalić np 2 silki lub wiecej to lipa

to fakt ale poczekam na nowego loadera

Opublikowano

A gdzie mam szukać nowego loadera ? Jakaś oficjalna strona ? BTW może czegoś nie wiem ale czy nie dałoby się odpalić 1 silka na bocie a drugiego bez ? Na tym mi zależy a moje wszelkie próby kończą sie niepowodzeniem ;/

Opublikowano

Ja odpalam przez loadera i działa,nigdy przez Run Client.Dodam że mam wersje bota 1.1.6.

SweetLady.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...