Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak się zastanawiałem czy da rady zmienić wersję IB na własną odpowiedzialność zapewne tak. Lecz nie za bardzo wiem w jakim programie został on napisany i czy faktycznie da się coś z tym zrobić ( noob jestem :P ) być może jest jakiś prosty sposób wiem że niektóre programy edytowane jako .txt mają zapisaną ścieżkę z wersją np(v-001) i wystarczy zmienić na (v-002) żeby działał poprawnie. NIE wiem jak to ma się do IB bo jestem laikiem w tego typu sprawach o.O a chodzi mi ogólnie o to żeby łączył się w CLL ;)

Opublikowano

To musiałbyś umieć edytować plik iBot.dll, a skoro jesteś laikiem, to na pewno tego Ci się nie uda xD

Poza tym opcody się zmieniają i gdy będziesz bocił na złych opcodach, to ban gwarantowany

wiz_taxer.png
Opublikowano

To musiałbyś umieć edytować plik iBot.dll, a skoro jesteś laikiem, to na pewno tego Ci się nie uda xD

Poza tym opcody się zmieniają i gdy będziesz bocił na złych opcodach, to ban gwarantowany

no tak zgadzam sie co do moich zamierzeń ale zawsze musi być ten 1wszy raz ;)

więc czekam na jakieś sugestie jaki program najlepiej użyć do edycji dll może jest jakaś regularność w zapisywaniu opcoda i można było by coś (pogmerać) w programie zamiast (gmerać w d....) :P i czekać na nową wersję IB tym bardziej że z ostatnich informacji wynika że autor IB nie wie czy napisze nową wersję bo może być rollback <_< (sam tak napisał) <_<