Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Banned

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dostałem bana i na każde następne konto też dostaje bana ( wiem co zrobić

znam te tutorialę i tak jakby ktoś pytał używałem opcji szukaj :DDD )

i teraz zastanawiam się czy ten problem znika gdy będę mieć nowy komputer i na nowym komputerze będę grać

Więc tak mam pare pytań :)

1. Czy ban na każde następne konto znika gdy będę mieć nowy komputer ???

2. Czy jak będę korzystać z innego komputera i innego IP odzyskam przedtem zbanowane konto ?

3. Czy jak będę mieć nowy komputer odzyskam przedtem zbanowane konto ?

4. Czy nowy komputer coś mi da ?

5. Czy jak zrobię konto np. u kuzyna i będę grać u mnie ( to to 2 wejście na konto ) skończy się banem ? ?

6. to rozumiem że mam bana na adres mac ?

Opublikowano

Nie chciało mi się czytać wszystkich podpunktów, ale jeżeli zamierzasz zmienić kompa tylko po to aby grać w combata to pozdro dla Ciebie.

@Edit

Rozwiązanie jest proste nie graj na hakach. Kiedyś grałem na hakach i oczywiście dostawałem bana na każde konto, ale gdy przestałem grać na hakach nexon nie miał już za co banować.

Opublikowano

Jeśli dostałeś bana na IP to nowy komputer nic ci nie da. Musiałbyś prosić dostawcę internetu o zmianę wszelkich możliwych adresów.

Nawet jeśli to wszystko zmienisz to i tak starych kont nie odzyskasz. Jest ewentualnie szansa, że nie zbanują ci kolejnych.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

1. Czy ban na każde następne konto znika gdy będę mieć nowy komputer ???

2. Czy jak będę korzystać z innego komputera i innego IP odzyskam przedtem zbanowane konto ?

3. Czy jak będę mieć nowy komputer odzyskam przedtem zbanowane konto ?

4. Czy nowy komputer coś mi da ?

5. Czy jak zrobię konto np. u kuzyna i będę grać u mnie ( to to 2 wejście na konto ) skończy się banem ? ?

6. to rozumiem że mam bana na adres mac ?

1. Prawdopodobnie Nie bedziesz miał bana gdyż nexon banuje na adres MAC karty sieciowej, a nie na IP

2. Niektórzy mają takie szczęście że mogą grać na starym koncie np. u kolegi, ale info nie pewne

3. to samo co UP...

4. to samo co UP...

5. Może tak być że on również straci swoje konto, a Ty u siebie nie zagrasz bo masz bana na MAC xD

6. TaKKKKKKK

7. Po co robisz prawie takie same pytania ? Dużo pytań - zniechęcenie ludzi do czytania - Brak odpowiedzi

8. Maniek nexon banuje na MAC karty sieciowej nie na IP

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Nie chciało mi się czytać wszystkich podpunktów, ale jeżeli zamierzasz zmienić kompa tylko po to aby grać w combata to pozdro dla Ciebie.

@Edit

Rozwiązanie jest proste nie graj na hakach. Kiedyś grałem na hakach i oczywiście dostawałem bana na każde konto, ale gdy przestałem grać na hakach nexon nie miał już za co banować.

Nie po prostu jestem Ciekaw ;] ( mam 2 komp ale nie w domu )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...