Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam natknolem sie na ciekawa postac moge prosic was o wyslanie reporta bo troche podejrzany jest znam ludzi ktorzy robia cuda w ca eu bez hackow na zombie ale to juz szczyt moim zdaniem

dziekuje i pozdrawiam

post-66977-0-27757200-1304460844_thumb.jpg

Opublikowano

lool to na nie jest hacker 76 combo może z flama jak ja zrobiłem 50 bez flama -.-

Btw.Wysłałem raporta ale to do niczego nie "dojdzie" :D

Uśmiechnij się, bo jutro może zabraknąć Ci czasu albo zębów.

Opublikowano

Omfg -.- sebazlodzi ogarnij sie troche.. Ze ty biegasz z famasem i robisz multikille<happy> to nie jego wina ze sobie kupil speca i flamethowera :O Jestes typowym przykladem nooba. Placzesz o byle co i spamisz bo ktos jest lepszy. Musialem to napisac bo juz nie moge zniesc tego calego spamowania polakow w ca -.- Nawet na forum ca nas wysmiewaja, ze jestesmy niekulturalni a w szczegolnosci do drugiego polaka.

Opublikowano

nie chodzi mi o to gralem z nim na tej nowej mapce i mial staty 24/1 wytlumaczysz to?? dobra rozumiem ze robi long skilla (czy jakos tak to sie nazywa) ale bez speca troche nie realne zeby latal po calej mapce i sie obracal jak na jakims spinie

wiem ze nie jestem najlepszy w ca ale ten gosci jest troche za dobry

gralem na specu i sie uleczalem to moglem biegac a ten gosciu co mnie zabijal mial 80-100 hp a zabil mnie z 5 razy a ja za kazdym razem wyjebalem na niego pol magazynku z gietki

pewnie powiesz ze zezuje wiadomo ze nie wywalisz wszystkiego na jednego goscia

ale daj spokoj ty gosciu jak na speedzie

wiem ze w grze sa czapeczki itd co daja speeda ale on nic nie mial bo go widzialem jak gra

Opublikowano

No ja może mieć Viphacka i nexon mu gówn* zrobi....

Nie opyla się nawet robić reporta bo bez gamelogów nic nie zrobią. Co do combo to można je zrobić z flame i m32 lub flame i minigun..

K/D 1,98 trochę duże ale może mieć skilla / vip hack...

Ten temat do niczego nie dąży bo i tak nexon go nie zbanuje

EDIT

staty to trochę ma:

• acc_multikills.gif 2,172
  • acc_ultrakills.gif 728
  • acc_fantastic.gif 225
  • acc_unbelievable.gif 76
  • acc_unbelievable_plus.gif 48

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

rozumiem mat staty ma w miare wysokie

ale moj kumpel tez ma wysokie i wysoka range ale nabil je na hackach ja mu mowie po co to robisz a on debil dla jaj

masakra nie kapuje gosci co hackuja co prawda raz hackowalem jakies 2 lata temu ale od kad dostalem na tej postaci bana to mowie pierdykam wole grac jak noob ale bez hackow

Opublikowano

Weźcie się chwile zastanówcie nad tym co piszecie. Na jakim forum my jesteśmy ? Bo wydaje mi się, że jego tematyka to przede wszystkim CHEATY/BOTY/BUGI/MODY?.

Wydaje mi się, że tematy o raportowaniu cheaterów i najeżdżanie na nich jest trochę nie na miejscu.

Najpierw sami szukacie cheatów, a potem reportujecie może nawet ludzi z forum.

Gratulacje.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...