Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak Szybko Odblokować All Postacie W Ns:Uns2

Arianer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj pokaże jak szybko w łatwy sposób odblokować wszystkie postacie dostępne w grze Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja Storm 2[X360 - sprawdzone/PS3 - też powinno działać]. Kiedy ktoś przechodzi Story Mode, "Storm Points" są tak zrobione, aby w momencie rozgrywania danej akcji odblokowała się dana postać(np. Naruto Rasenshuriken w momencie kiedy walczymy z Kakuzu). A więc do rzeczy.

Włączamy grę, a następnie w chodzimy w Free Battle - jeżeli mamy dwa pady, uruchamiamy tryb P1vsP2(Player1 vs Player2), jeżeli nie mamy 2 pada to będzie trochę trudniej. Wybieramy obojętnie jakie postacie(ja polecam wybrać tryb Team, osobiście grać Naruto a pomocników obojętnie). 2 gracz nic nie robi, a gracz 1 pokonuje jak najszybciej gracza 2, po pojedynku powinniśmy zobaczyć rangę S - dostaniemy w tedy 10.000 storm points'ow. Po walce bierzemy rewanż i bijemy tak, aż odblokujemy all postacie(mi to zajęło ok. 30-40min).

To taki mini poradnik dla niekumatych w tej grze, aby nie męczyć się przechodzeniem story mode tylko jeśli chcemy odblokować postacie :]

ps. Jeżeli wybrałem zły dział(chociaż chyba tutaj powinien znajdować się ten tut) proszę o przeniesienie do odpowiedniego.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...