Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebujesz Buildu? Pisz Tutaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie umieszczajcie posty z pytaniami o buildy oraz je same. Ładnie i zorganizowanie .

Posty nie w tym temacie zawierające pytania o buildy będą przenoszone tutaj. Enjoy.

Dział WoW [*]

Opublikowano

Witam kto mógł by mi podać Full Bulid PvP dla druida lub Warriora ale lepiej jak będą oby dwa :-] Bardzo dziękuję :-]Oczywiście na patcha 2.4.3 Nie wiem jak to napisać ale ma on być na 2 miecze 1 ręcze np: orglawie

Już zdecydowałem che do Warrka Bulid ale jeżeli jesteście uprzejm,i i macie czas to może być dla Druida także

Opublikowano

Witam kto mógł by mi podać Full Bulid PvP dla druida lub Warriora ale lepiej jak będą oby dwa :-] Bardzo dziękuję :-]Oczywiście na patcha 2.4.3 Nie wiem jak to napisać ale ma on być na 2 miecze 1 ręcze np: orglawie

Już zdecydowałem che do Warrka Bulid ale jeżeli jesteście uprzejm,i i macie czas to może być dla Druida także

jaki najlepszy build pod rogala stunlocka? gram na tbc 2.4.3

Jest masa tematow z takimi buildami jak wy chcecie

cociazby tu http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=33502

624.png

22022.png

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Siemanko. Ja z koleji szukam bulidu dla palladyna pod retri. gram na dodatku tbc 2.4.3. Ma ktos jakis dobry i sprawdzony? W razie czego mozna pisac na gg 8191089

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja bym prosił o build pod 2.4.3 (The Burning Crusade) do expienia (raidy, insty itp.) dla

Blood Elfa Huntera, BE Paladyna i BE Rogala z góry wielkie dzięki :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...