Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlvl'Owanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się na jakiej zasadzie działa dlvl'owanie . Siedziałem wczoraj z 5 h w roomie opk. Byłem AFK. Po pieciu godzinach przyszedłem do kompa, patrze lvl up, wszystko ładnie pięknie. Zacząłem pisać do ludzi (byłem "aktywny"), jeszcze pamiętam że w tym samym momencie sprawdzałem czy nie ma przypadkiem GM'a na serwerze ( nie było) . Nagle bach i disconnect from server. Zaraz po tym się zalogowałem patrze a tu mam 1 lvl ... Inni gracze którzy siedzieli ze mną w roomie żadnego DC nie dostali a tym bardziej dlvl'a. I właśnie stąd wychodzi moje pytanie, na jakiej zasadzie to działa? Jest jakiś sposób , by uniknąć tego w przyszłości? Na koncie mam prema na 30 dni (aktywowana w ten sam dzień -.-) wszystkie px'y(do expa) i parę broni. Jest sens pisania ticketa z prośbą o "zwrot" lvl? Jeśli tak to byłoby miło jakby ktoś wstawił jakiś wzór .

32354141673387527780.png

Opublikowano

Moim zdaniem powinnes napisac . powninni to zrobic bo jestes meber premium . ;p

100 postów [x]

150 postów [x]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

Opublikowano

możliwe, iż jakiś admin poprostu natrafił na twoje logi i przejrzał je...okazało się, że 5 h plvl-owałeś ...i trach dlvl

up. jak napisze ticketa to na 100% zobaczą logi ... więc tak czy siak dlvl albo ban.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

SKACZ LAMUSIE !!!

http://www.mpcforum.pl/topic/376714-tut-zawsze-dzialajace-opk-%3B/ <<<<<

ModemTaping i opk po każdym update

http://www.mpcforum.pl/topic/376770-overclocking/

Overclocking w warrock-u

hmmm... co mi tam... WALNIJCIE -

Opublikowano

Admini dlevelują. HS tego nie zrobi bo nie może zbanować, za siedzenie w pokoju.

1373662483-U83583.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...