Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Event Bingo Help ;D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po zakonczeniu eventu dzis pzred chwila whcodze na tablice bingo i mialem strzaly więc całą tablicę wypełniłem i dostałem kolorek na perma ;P i mam pytanie Co to jest Custom Reticle Type 4?

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

tak można jeszcze dziś strzelać.. Żadna nowość :) Mi brakło 1 strzału do 100% ale nie załuje bo ten kolorowy nik na perma nic nie daje.. tylko oczopląsu na servie jak jestem moge dostać

..takie oczojebne kolory ludzie wybierają ze szok, niedługo bądą mieli lepszą tęczę niż Olek :)

1304426261-U90533.png

50% by Replite <33

"No przecież nikt nie obiecywał nam, że będzie łatwo"

Specjalista
Opublikowano

tak można jeszcze dziś strzelać.. Żadna nowość :) Mi brakło 1 strzału do 100% ale nie załuje bo ten kolorowy nik na perma nic nie daje.. tylko oczopląsu na servie jak jestem moge dostać

..takie oczojebne kolory ludzie wybierają ze szok, niedługo bądą mieli lepszą tęczę niż Olek :)

ale zauważ że za miesiąc część przestanie grać, częsć graczy dostanie bana i kolorów będzie mniej

a nowych graczy ciągle przybywa, tzn bez kolorka :)

@topic: to taki okrągły celownik z kropeczką na środku, bardzo pomocny

polecam brać różowy, wszędzie dobrze widać :D

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...