Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano!!

Chciałbym się zapytać na jakim serwerze teraz warto grać w Metin2.PL chodzi mi o taki serwer, gdzie można szybko zrobić dobre skille (SURA WP) i ceny były w miarę i żeby serwer nie był za drogi ani żeby nie był za tani. Proszę nie pisać, że na PL'u nie opłaca się grać bo to jest błąd!

Opublikowano (edytowane)

Moj błąd, przepraszam, dziękuję down za zwrócenie uwagi ;]

Popieram to co on napisał, oraz proszę modka o usunięcie mojego posta.

Przepraszam.

Edytowane przez Piotrek H.

Insectoman

Opublikowano

Oj surą WP na każdym zarobisz na metkach morderstwa chodzi mi o jakoś 70-75 lvl. Dobrze radzi w expie jak i w pvp. Więc każdy serwer i na każdym się nią dorobisz.

@up

doczytaj może ze zrozumieniem kilka razy.

Opublikowano

s19 nie jest za tani nie jest za drogi...

Jest tylko problem... nie gra za duzo osob.

Aby cos kupic dobrego trzeba dobrze szukac

Ja gram na s19 malz 90-100kk, ostrze 10-30kk itp

Naprawde zapraszam do Chunjo!

Opublikowano

Teraz na każdym serwerze jest tak samo wystarczy kupić yang na allegro ;)

Możesz na s2,s5 lub końcowe serwery.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Graj gdzie masz znajomych/znajomego ;)

Zawsze lepsza atmosfera.

Na każdym servie podobne ceny ;)

Więc wbijaj do znajomego i fishbot, za kilka/naście dni ceny spadną a ty zyskasz ;)

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

-5% to boty a nie na odwrót.

-Mili, przyjaźnie nastawieni ludzie(bardzo pomocni).

-Niskie, nie zmieniające się ceny(np. aura miecza KU. 1kk, cena stoi już od ok. roku)

-Za misję do 10poziomu dostajemy po 99% doświadczenia, natomiast od 10do 20 po 90%, co może ułatwić nam wbicie charów na "farmboty".

-Co miesiąc, jest wybierany gracz na Króla, społeczność serwera wybiera go, głównie aby mógł teleportować wszystkie osoby które expią na v2 za free.

-Tanio możemy dostać wysoko wybonowany ekwipunek, ze względu na niska cenę w "IS"-item shopie.

-Kamień Duchowy za jedyne 50K, więc tóż po wbiciu skilli na G, całą resztę można powiedzieć mamy "za free".

-Możliwość kupna pierścionków expa (1h) oraz rękawic złodzieja (1h).

-Bodziami nie da się handlować, natomiast bardoz łatwo zdobyć je z misji, oraz magiczny metal, który również do zdobycia jest za następne wykonywane questy/misje.

-Dorobić możemy się bynajmniej szukając metinów na m2, pewnie zapytasz "Jak to, przecież ktoś ciągle penie tam siedzi"

Otóż odpowiadam, mało kto wie tam, że jest takie coś jak "zoomhack", mało tego, mamy aż 12CH do wyboru na jeden serwer, co daję nam pewny loot!

-Na serwerze gra bardzo dużo Polaków, jeżeli chciałbyś liczyć na pomoc, z chęcią w wolnej chwili postaram się Ci pomóc, wystarczy, że napiszesz do mnie na PW!.

-Mało tego, również jest sposób na SM!

• 7 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...