Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Dzisiaj kupiłem postać o nazwie 'Veigar'. Nie mogę jej ogarnąć. Czy może mi ktoś podać:

* Dobry bulid

* Co robią poszczególne skille

* Jak nim grać? (taktyka)

Za pomoc:

+ / - oraz 5

Opublikowano

Witaj.

Veigar czyli postac na AP (Ability Power) znany tez z rangi nie ograniczonym DMG AP :D

Spelle najlepiej abys miał Flash i Clarity ewentualnie Flash i Ghost

Build to bedzie tak :

Jeżeli jest malo chempionow zasiegowych : Dorans Ring - Łezka - Rabaddon - Rylai - Reszta Dowolna

Jeżeli jest dużo zasięgowych : łezka(zaczynajac od saphhire crystal) - ROA - Rabaddon - Rylai - reszta dowolna

Sposób grania.

najlepiej isc na mida oraz brac pierwszy skill Q i zabijac tylnie miniony(magów) z tego skilla na poczatku. Musisz wystacować AP. Sposob gry Bardziej zalezy od tego kogo bedziesz miec na Midzie. Ale zawsze trzymaj sie defensywnie i nie zużywaj Meteoru na miniony oraz chempiony na początku.

Veigar zawsze polega na swoim Combo czyli : Stun (zawsze staraj sie rzucić tak aby dostał obramowaniem kregu niz stal w srodku) - Meter - Ulti -Belaful strike

Jeżeli potrzebujesz wiecej pomocy z Veigarem zachecam do napisania na moje GG 873250

• 2 lata później...
Opublikowano

Najwazniejsze w Veigarze jest dobijanie minionow z "Q" ponieważ za każdego dobitego otrzymujesz 1 AP

Co do builda, Najwazniejszy jest rabadon, Zbuduj cos na HP, A reszta sytuacyjnie.

Taktyka, nakladasz Klatke (E) Rzucasz meteora (W) Zapodajesz Kulke (Q) i na koniec ® Jesli jest ap'kiem to go niema.

22758607352375049441.png - [WujekZenekPL]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...