Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poddziały] Minecraft

Nowe poddziały  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by?, aby wprowadzono te poddzia?y?

• Tak.
      3
    • Nie.
      0
    • Nie mam zdania.
      1
    • Tak, ale nie te wszystkie, tylko wybrane.
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zauważyłem, że ostatnio w dziale minecraft zrobiło się dużo spamu o problemach z grą, że nie działa, że występuje błąd "Bad video card drivers" i ludzie nawet nie poszukają, tylko robią temat i zaśmiecają forum. Także można by dodać poddział "Problemy z grą". Wszyscy by wtedy mogli tam napisać swój problem i może też łatwiej by znaleźli odpowiedź, a nie zakładali temat, a stronę obok jest dokładnie to samo z odpowiedzią...

Drugą moją propozycją jest dodanie poddziału "Savy" Ostatnio stało się popularne dodawanie swoich save'ów, także można by je tam dodawać.

Trzecia propozycja to poddział "Mody i tekstury" Modów jest pełno dodawanych (czyt. żywcem skopiowanych z innego forum bez podawania źródła.). Też to trochę zajmuje.

Także jeżeli zostałyby dodane te poddziały, na pewno by wszystko było przejrzyście i każdy mógłby znaleźć co chce.

Pozdrawiam.

anonymoussignature.png

Chętnie przyjmę pojedynek graficzny ;)

Jeżeli pomogłem, możesz dać plusa bluee.png

Opublikowano

Bardzo podoba mi się ten pomysł. Narazie jest wszystko w jednej "kupie" i nie można znaleźć jakichś modów, czy skinów.

Tak

1328997611-U170772.png

Opublikowano

Lepiej by było zrobic subforum SinglePlayer i MultiPlayer były by tam problemy związane z sp i mp :D

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano
Także można by dodać poddział "Problemy z grą". Wszyscy by wtedy mogli tam napisać swój problem i może też łatwiej by znaleźli odpowiedź, a nie zakładali temat, a stronę obok jest dokładnie to samo z odpowiedzią...

Zamiast tego proponuję Wam prefix [Problem].

Drugą moją propozycją jest dodanie poddziału "Savy" Ostatnio stało się popularne dodawanie swoich save'ów, także można by je tam dodawać.

Tu wystarczy temat na wstawianie save'ów z gry i punkt w regulaminie "Nie prosimy o savy jest specjalny temat."

Trzecia propozycja to poddział "Mody i tekstury" Modów jest pełno dodawanych (czyt. żywcem skopiowanych z innego forum bez podawania źródła.). Też to trochę zajmuje.

Ok, na to jestem w stanie się zgodzić.

Mam nadzieję, że takie rozwiązanie znacznie ułatwią Wam poruszanie się po MC, bo takie chyba zastosujemy.

1321896841-U198706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...