Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Rozreklamować Serwer Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od pewnego czasu mam problem z reklamowaniem serwera

nieraz jest tylko 100 osób ...;/

jest to dedyk nie mój serwer ale pomagam...

moglibyście dać jakieś rady jak go rozkręcić?

lub chętnych którzy chcą na nim zagrać dam link do prezentacji :)

Opublikowano

Do niedawna (nie wiem czy nadal) niejaki IplayM2 przyjmował zlecenia na reklamowanie serwera.Możesz zrobić gameplay'a serwera lub komuś znanemu go zlecić.Możesz w jednym z działów w Metin2 założyć temat promujący serwer.Pomyśl kreatywnie :) Jest wiele sposobów.

qsHVsoT.png

Opublikowano

@up

1 post i jak się k**wa rządzi... <_<

qsHVsoT.png

Opublikowano

Zatrudnij odpowiednich ludzi (mnie np :P)

Reklama to poważna sprawa. Teraz serwerów jest sporo i trzeba się umieć wybić. Zacznij od grona znajomych, stwórz sieć itp itd :)

f.png

Opublikowano

Ciężko się teraz wzbić z serwerami.

Up@ Fifol. Tu trzeba kasy. A reklamy bez kasy nie ma. Bez inwestycji nic nie masz ;/

Opublikowano

YT, różne strony o tematyce metin2.

Tam zamieszczaj reklamę swojego serwera.

Tylko pamiętaj, że musi być to napisane poprawną polszczyzną i z zachowaniem zasad estetyki.

Na taki opis serwera nikt Ci nie spojrzy:

Mam fajnyy srwer Metina!1!! To jets link do niegO!!!!!!!!!!11!!1!!oneone

Musisz przekonać innych, że to tak łatwo nie upadnie i mieliście już do czynienia z zarządzaniem serwera.

Nikt nie pójdzie grać na czymś co na 99% zaraz upadnie bo po co tracić swój cenny czas?

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Łiii tam pieniądze. Trzeba się znać na rzeczy. Jak ktoś, posiada odrobinę sprytu i kreatywności to będzie wiedział gdzie szukać gracza. Wbrew pozorom wcale nie jest tak łatwo otworzyć taki serwer to raz. Dwa - metin to nie tylko zabawa dla gimbusów, ale prawdziwa żyła złota, jeżeli ktoś posiada odpowiednie umiejętności.

Niestety muszę zgodzić się z przedmówcami - serwer musi być też DOBRY i coś musi go chociaż odrobinę wyróżniać z tłumu innych.

Powodzenia w biznesie ;)

f.png