Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy]Głos Fubu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam problem , bo mam dziecinny głos i inni się śmieją jak jestem na TP3 , a wiem że FuBu używa programu do zmiany głosu , jak ktoś taki zna to prosze o instrukcje i Link . Nagradzam + lub jak ktoś woli -

sygnasebydcopy.jpg

Uploaded with ImageShack.us

sygna by me

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Shaushauahsha to nie rozmawiaj na TP3. ; )

Program do zmiany głosu.... Mów swoim głosem, nie wstydź się go ...

A jak masz takie problemy to może pisz i będzie mówiło przez "Ivonę" ?...

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Otóż mam problem , bo mam dziecinny głos i inni się śmieją jak jestem na TP3 , a wiem że FuBu używa programu do zmiany głosu , jak ktoś taki zna to prosze o instrukcje i Link . Nagradzam + lub jak ktoś woli -

Za przeproszeniem "Sra" ... Nie używa żadnych programów.

Opublikowano

Co z tego że masz dziecinny głos? Oni też kiedyś mieli :P A skąd wiesz, że oni nie śmieją się z twojego głosu, a sami nie używają tego typu programów, jakie ty chcesz użyć. Takie coś nie ma sensu. Musisz zaakceptować samego Siebie, a najlepiej zacznij się śmiać razem z nimi :P

Pamiętaj zło dobrem zwyciężaj ;D

Insectoman

Opublikowano

Boshe... nie wstydzcie sie swojego glosu... jestes jaki jestes ; P tez mialem z tym problem i olewalem innych.

Widocznie jestes z jakimis chorymi ludzmi na ts

Ja 1/2 lata temu siedzialem na ts z 16/30 latkami i nic sie nie czepiali normalna rozmowa itp.. wiec nwm z kim ty na ts siedizsz

Opublikowano

A poza tym boisz się swojego wieku ? Każdy normalny człowiek przez to przechodził i czuł to samo co Ty teraz. Poczekaj do mutacji i już, mutacja i tak w niczym Ci nie pomoże. Przynajmniej nie powiedzą że jakiś stary typ gra w metina :D

Opublikowano

Nie ma co się wstydzić - jak grasz z normalnymi ludźmi to nikt nie będzie się śmiał :] Osobiście grałem z pewną osobą na pewnym privie, po zachowaniu wnioskowałem, że ma jakieś 18/20lat - jak się później na Skypie okazało miał 13 lat i głos jeszcze nie po mutacji, ale nikt się z niego nie śmiał bo zachowywał się normalnie i nie traktował swojego głosu jak jakąś kara z niebios czy coś :D Wiek nie ma nic do rzeczy, zdarzają się osoby które mają po 18 lat, a zachowują się jak 10-latki, a są osoby z wiekiem 12 lat, a zachowują się jakby miały dużo więcej :]

Opublikowano

Tak jak powiedział Szlagaag nie wstydź się swojego głosu.U mnie było wręcz odwrotnie bo w wieku 11-12 lat przeszedłem już mutację (cud :D) dlatego Cię poniekąd rozumiem ale to nie są powody by wstydzić się swojego głosu :).Skoro się z Ciebie śmieją to znaczy ,że są jeszcze zbyt dziecinni by pojąć kilka rzeczy.Poszukaj sobie innych rozmówców.

qsHVsoT.png

Opublikowano

To nie jest temat, który ma na celu uświadomienie autorowi, że robi (przynajmniej zdaniem części z Was) źle, tylko prośba o konkretne linki i programy.

Jeszcze jedna taka "dobra rada" i warnuje ;)

f.png

Opublikowano

MorphVox Pro

najlepiej z chomikuj... tylko trzeba troche sie pomeczyc jak go odpalic na TS'ie bo nie wiem co to TP3 tam trzeba a Capture zmienic z Realtek Audio na Screaming Audio... troche sie pomeczysz ,ale odpalisz wink.gif

i tak jak wykapuja ,ze uzywasz tego tjb modulatora i jak pokazesz im wlasny glos to bedzie jeszcze wieksza beka niz teraz ;]

xyz

luknij pierwsze linki... trza smsa wysylac ,ale to jedyna strona ,na ktorej znalazlem ten program zcrackowany

/ Piractwo - Karyvlea

hersygna.png
  • 3 lata później...
Opublikowano

Łubu dubu... pierniczyć fubu.. :)

Łubu dubu spierdalaj...

Fubu nie używa żadnego programu. Osobiście polecam AV Voice Changer Software Diamond

Admin Cienia
Opublikowano

Łubu dubu spierdalaj...

Fubu nie używa żadnego programu. Osobiście polecam AV Voice Changer Software Diamond

Zamknij paszczę bo ci naszczę.

Taka mała odskocznia.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM