Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grupa

ziomeksnc6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowieku, weź tu kurwa nie spamuj po pare razy o tym samym.. Ale w sumie zobaczę date i godzinę, chętnie przylece i cię uwale..

ref

Opublikowano

Człowieku, weź tu kurwa nie spamuj po pare razy o tym samym.. Ale w sumie zobaczę date i godzinę, chętnie przylece i cię uwale..

Czekam <33 ;*

reflinki w sygnie

Opublikowano

Kolego, taka mała prośba: wypierdalaj na czat szukać, albo dojdź sobie do jakiegoś klanu (chyba że nikt nie chce cię przyjąć) i lataj sobie z klanowiczami -.-

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Ten dzial dotyczy dark orbit, a nie botow, i cheatow!

Ps. Ja MMO wiec nie lece :P

Opublikowano

Ten dzial dotyczy dark orbit, a nie botow, i cheatow!

Ps. Ja MMO wiec nie lece :P

Czyli można się pytać i "umawiać" ? ;)

6cluij.gif

Opublikowano

Czyli można się pytać i "umawiać" ? ;)

a broni Ci ktoś ? nawet jeśli jest coś w regulaminie że nie można to z naszym "zajebistym " modkiem i tak warma nie dostaniesz ;p

ale swoja drogą wątpię żebyś tu znalazł ekipę na takie latanie, szukaj lepiej na czacie ;D

@NoobKiller faktycznie nawet nie wiedziałem, myślałem ze dalej NetTech jest blink.gif

Opublikowano

a broni Ci ktoś ? nawet jeśli jest coś w regulaminie że nie można to z naszym "zajebistym " modkiem i tak warma nie dostaniesz ;p

ale swoja drogą wątpię żebyś tu znalazł ekipę na takie latanie, szukaj lepiej na czacie ;D

Na głównym czacie nei można pytać bo ban na kilka dni. Piszę na Eic chacie. Nikt nie odpisuje. -.- A tak to zawsze tutaj możę się ktoś znajdzie. ^^

6cluij.gif

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Nie mamy moda xD

Nawet Kida xD

Opublikowano

Nie mamy moda xD

Nawet Kida xD

I elegansio ;p Ale kurde dzisiaj bym chętnie polatał, a u mnie z klanu klilka typków na urlopu poszło. (-.-)

6cluij.gif

Opublikowano

Ekhem, jak zdobędę Vegę i odpowiedni lvl. to polecę.

Szymon, a jesteśz EIC? Chcesz mogę Ci pomóc na Devo, albo na Sibach ;) chcesz to napisz na moje gg ;))

6cluij.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...