Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jestem kompletnie 0 jeżeli chodzi o minecrafta dlatego prosze was o pomoc. zkąd moge dostać go za darmo bez żadnych modów nie grałem w to nigdy dlatego nie chce kupować kota w worku i wole go najpierw wypróbować. Jak pobieram minecraftSp z orginalnej strony pokazuje mi komunikat żę nie posiadam konta premium i nie moge grać pomożecie ?. Gdy pobrałem jakiegoś spiraconego to nie można tam było wydobywać kamienia i węgla/

Opublikowano

Lol. Może po prostu wydobywałeś węgiel ręką? To trzeba kilofem :D Piracka powinna Ci działać...

anonymoussignature.png

Chętnie przyjmę pojedynek graficzny ;)

Jeżeli pomogłem, możesz dać plusa bluee.png

Opublikowano

Niedawno wyszedł minecraft demo można pograć sobie 100 minut, wygoogluj sobie minecraft demo i pobierz za free i za free pograsz sobie 100 min ;)

Jak pomogłem daj +

Cała filozofia

mca.png

Pomogłem?

Opublikowano

Wszystko działa tylko nie wydobywa mi takich surowców jak kamień i węgiel... (kamień to te szare klocki w jaskiniach ?) nawalam kilofem drewnianym też nic

Opublikowano

Wszystko działa tylko nie wydobywa mi takich surowców jak kamień i węgiel... (kamień to te szare klocki w jaskiniach ?) nawalam kilofem drewnianym też nic

Opublikowano

Również chciałbym mieć minecraft za free, z wszystkimi funkcjami.... do tej pory udało cały czas mi się w jakiegoś grać.... wszystko w nim działa i w ogóle, tylko problemem jest to, że go się nie instaluje... jest ikonka klikam i działa... przez to nie ma do tej gry żadnego folderu, z plikami, save'ami itd....

Znalazłem sobie program który bardzo ułatwił by mi rozwijanie tego własnego kolorowego świata....

Nie działa on zapewne z tego powodu, że moja wersja tej kultowej gry nie posiada folderu, a program nie potrafi odnaleźć mapy mojego świata...

Opublikowano

Z klocka rozsypują się małe pikselki i klocek znika razem z pikselkami a nic z niego nie wylatuje ??? Gdzie mam Problem.... Ps ile kosztuje najtańszy z możliwych zakupów minecrafta ?

Opublikowano

R4Donix Tak 100% rozwalam drewnianym kilofem

Wow producenci życzą sobie 50 zł za kwadraty omg ja jednak zostane przy piracie