Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem w kropce z kumplem gralismy na 1 koncie w metka ,niestety dostalismy bana ale i tak wczesniej nas okradli ale nie o to tu chodzi . Mianowicie chodzi tu o konto na wp.pl znam login hasla niestety nie ... nie ustawialem alternatywnego e-maila , podpowiedzi nie podawalem nr telefonu wgl nic . Czy da sie jakos odzyskac haslo napisalem do adminów wp.pl ale watpie zeby to pomoglo moze ktos zna cos czyli jakis program ktory wymysla i wpisuje , spradza czy sa prawidlowe hasla itd. moze ktos podac do jakiegos tuta albo cos z gory dzieki ps :wiem ze nie tan temat nawet takiego tu nie ma ale wiem ze na tym forum jest duzo uzdolnionych ludzi ktorzy moga tym sie zajmowac i znac odpowiedz na mój problem .

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś. Bo gdyby ktoś sprzedawał konto z emailem, to od razu by była kradzież gdyby były takie sposoby.

No niestety już nie odzyskasz.

P.S zły dział

Opublikowano

Takie programy to tylko w amerykańskich filmach. Od tego właśnie są alternatywne e-maile i pytania ;p

Insectoman

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...