Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od chwili gdy zainstalowałem Metina2 mam straszne lagi w innych grach offline nie wiem czy akurat są one spowodowane metinem2. Pierwsze ok. 3 min gry są dosyć dobre nie ma żadnych lagow i innych ale po 3 minutach zaczynają sie sciny co 30 sec mam tagie lagi ze to zaczyna mnie irytować chodzi mi dokładnie o to ze np: w hunting unlimite jade sobie koniem a tu nagle gra mi sie zacina na ok. 15-30 sec po tym czasie dalej moge grac ale tylko przez 30 sec bo zaczynają sie te lagi. Probowalem juz formata na dysku D ale to nic nie pomogło (mam dwie partycje C i D) wiec spróbowałem usunąć metina z rejestru ale to tez nic nie pomogło nie mam pojęcia czym te lagi mogą być spowodowane. Tak samo jest i z minecraftem bardzo lubię tą gre ale nawet spokojnie nie moge przejść 10-20 kratek. Narazie chcem znaleść alternatywne wyscie niz formatowanie dysku C czekam na szybką odpowiedz.

Opublikowano

Format dysku C i D może pomoże.

@Edit :

Jak wiesz , że pomoże to po co robisz takie tematy ? xD

Zrób ten format i powiedz czy pomogło.

Opublikowano (edytowane)

Zrobiłem juz tego formata ale to nic nie pomogło tylko teraz jest inaczej odrazu są lagi nie ma jakiegos czasu po którym są te lagi ale one są odrazu po rozpoczęciu rozgrywki :( nie wiem moze ram mi sie przepalił. To pomoże mi ktos jak narazie gram tylko w HnH i nie moge grac w nic więcej :/ szybko odpowiedzcie

Edytowane przez Skull23
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zrobiłem juz tego formata ale to nic nie pomogło tylko teraz jest inaczej odrazu są lagi nie ma jakiegos czasu po którym są te lagi ale one są odrazu po rozpoczęciu rozgrywki :( nie wiem moze ram mi sie przepalił. To pomoże mi ktos jak narazie gram tylko w HnH i nie moge grac w nic więcej :/ szybko odpowiedzcie

Jak cos to te lagi były powodowane przez grzanie się karty graficznej do 55 stopni ;P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...