Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bron Za Nx .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam zamiar kupić sobie broń za nx tylko jeszcze nie wiem jaka kupić zastanawiam się nad 3 broniami czyli : xm8 , m4a1 desert oraz g36e valkire .No i jeszcze będę nx kupował przez komę i nie wiem ile muszę wydać kasy żeby kupić 25 k nx i gdzie kupic te doladowanie .

Opublikowano

a ja nie wiem, czy akurat 25k nx się da kupić przez kome.

wejdź, zaloguj się na stronie > charge nx > wybierz sms i ci pokaże dostępne formy płatności.

osobiście nie polecam przez komę, bo to jeden z najbardziej niebezpiecznych form płatności.

wbij na platinium i podnoś bronie, zobacz jak się nimi graj i weź tą, którą uznasz za dobrą.

tobie ma się dobrze grać, nie nam.

Opublikowano

Przez telefon komórkowy nie polecam, zamów przez stacjonarny.. Jeśli chodzi o bronie to wybierz którą chcesz, żeby potem mnie mieć do Nas pretensji, ze ci ta bron nie pasuje.. Wejdź na Patinium i podnoś bronie po kolei i zobacz z którą Ci sie najlepiej śmiga

1304426261-U90533.png

50% by Replite <33

"No przecież nikt nie obiecywał nam, że będzie łatwo"

Opublikowano

No to zaryzykuj przez telefon komórkowy, lub poproś kogoś dorosłego rodziców / dziadków / kolegów ..

1304426261-U90533.png

50% by Replite <33

"No przecież nikt nie obiecywał nam, że będzie łatwo"

Opublikowano

najtaniej wyjdzie 16.400nx przez daopay potem 5530 nx przez sms i 4200 przez sms i polecam m4a1 desert warrior latwo heda walnac przyjemnie sie gra

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Paypal - najlepsza forma płatności oprócz banku. Sam kupowałem 100k nx za nie (pamiętaj zmieniaj na GB a nie EURO).

Z broni oczywiście XM8. Celownik jak w snajperce, jedna z best broni w grze.

Bywalec
Opublikowano

Najlepiej polecam Ci już kupić za 50 zł paysafecard to masz 10000k nx'ow jak wolisz nie bawic sie w inne pierdoły. Ale daopay chyba najtańszy

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

120 zł, czyli raz po 80 i raz po 40.

Łącznie 25 k nx.

Masz poradnik co i jak, na wszystkie metody.

Chyba wyjasnione, a broń sam wybierzesz, Już na samym początku chciałem zamknac temat.

to twoje konto, nie nasze.

Opublikowano

nie lepiej ci kupić 2x po 16k na allegro ? wyjdzie cie to 110 zl i jeszcze ci zostanie na cos :)

mejker.jpg

Pomogłem ? daj + : )

Opublikowano

Sprostowanie, bo pewnie nikt wraz z autorem posta up nie wie co to pasraraisd cośtam.

Chodzi o PaySafeCard, możnesz kupic punkty w Vobisie, ale nie wszędzie jest + na świeta nie kupisz.

Najlepsza jest rozmowa telefoniczna, bo możesz w każdej chwili.

Opublikowano

Według mnie powinieneś wybrać XM8 pomnieważ to broń na wszystkie mapy.

A gdybyś chciał kupić NX przez telefon to musiał byś wydać ok. 125 Zł...

Dedas.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...