Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyposażenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za 21 k dinatow gowno kupisz ;D

G36 sobie kup za 13.000 . Na 5 slot masz winchestera i starczy . Trzymaj dinary do 16 lvla.

PS. Ja bym nie kupowal nic - wbij 16 lvl a najlepiej 21 ;D Teraz masz pelno pomocnych programow do tego :D

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano

I ja osobiście polecam zrobienie jednej ale zaije... klasy postaci i nią ownić, a nie dla każdej coś bo to szkoda dinarów / G1. Najlepiej wybrać, którą klasą postaci grać, i potem dobierać itemki.

Opublikowano

zalezy czym chcesz grac to twoja decyzja.... metodą prób i błędów dowiesz sie czym ci sie gra najlepiej a robiąc temat dowiesz sie czym sie

jasowi czy frankowi albo romanowi gra najlepiej a nie tobie.. :) ja np gram tym czym inni malo grają bo wtedy zawsze mam przewage i wiem ze moge byc lepszy ja kjestem jedynym heavy w timie a reszta wszyscy assaluty..

i wyciagam M134 i uciekaja ;D

skoro masz winchestera to moze pograj sobie Enginierem i jakies eq dla niego weź :)

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Nie masz przy twoim levelu za dużego pola manewru..

Na twoim miejscu kupił bym może coś takiego:

INŻYNIER:

2 - Dual Barettas

3 - K1

4 - kluczyk

5 - Winchester

6 - M14 / Flashe

Albo kup sobie tylko Ammo Box'y i lataj z tym co masz.

Dobijesz szybko w ten sposób do tego 16 levela i dinarków trochę Ci wpadnie.

Akurat styknie na FAMASa i M60.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Jeśli chcesz kupić sobie bronie na więcej czasu lub jakieś droższe to kup na allegro kilka promo na 10k dinarow. Mozesz sie tez dogadać z kimś z forum. ;)

Sh00t4you_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

ja bym kupil px na expa i lecial na herbor ida zeby wbic bynjmniej ten 16lvl a zanim go wbijesz sadze ze z 75k dinarow wpadnie z duble upem masz 111 dianrow za rundke i bd ci lecialo jakies 1/2% za jedna +dinary za lvl up 2.5k wiec troche sie nazbiera a potem to juz famas m60 adrenalina flaschy 6,5 slot

1378747514-U216092.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...