Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut][Quest]Obrona Kamieni Metin

Kojak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wam zapodać questa obrony kamieni Metin. Event jest prosty... Na pustyni przed każdym Teleportem pojawia się kamień królestwa. Kamień jinno, chunjo, shinsoo (kamienie są w bazie). Królestwo, które rozwali kamień królestwa przeciwnego wygrywa. Królestwo które utraci swój kamień przegrywa... Informacje o tym pokazują się na chacie żółtym napisem. Event odbywa się u npc o ID 20094.

Download:

To jest ukryta treść, proszę

Skan:

To jest ukryta treść, proszę

________________________________________________________________________________________________________________________________________

Quest nie jest mojego autorstwa. Pamiętam, iż wyciągnąłem go z jakiejś paczki questów, a że go nikt nie opublikował daje go ja dzisiaj ; >

Pozdrawiam kojak

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Strasznie głupie pytanie, ale czy listy questów dodać, imperialstone1.quest czy imperialstone.quest, czy może jednak oby dwa?

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

@UP

Nie widziałem... Jednak ten quest jest na pustynie nie zaprzeczę, że ten w twoim temacie jest lepszy, a treści questa nie mogę sprawdzić iż link wygasł.

11573538277329494069.gif

• 3 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...