Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban ;(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie mam pytanie o banach. Dostałem bana na Magnons Capture the flag.To najlepszy serwer

ale ja nie zrobiłem tego bana tylko mój brat i nie wiem co robić :( proszę o jakąś radę <_< ale mam tu wszystko spisane:

Nexgen Server Controller v1.13

Failed to login you are banned/kicked from the server.

The server has refused to let you join the game because you have been banned or kicked,meaning you are probabbly not welcome for the time being.Pleaso go play somewhere else there are enough of other servers and games out there

Reason: radar

Period: forever

takie coś pisze :( przetłumaczyłem i nie wiem co powiedzieć proszę o pomoc!! ;(

Opublikowano

"Period: forever"

No jest źle ban na zawsze.

No nie wiem spróbuj na czacie pogadać z Hostem jeżeli będzie. Nic innego się nie da zrobić. A serwer również najlepszy na jakim grałem :)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

"Period: forever"

No jest źle ban na zawsze.

No nie wiem spróbuj na czacie pogadać z Hostem jeżeli będzie. Nic innego się nie da zrobić. A serwer również najlepszy na jakim grałem :)

no tak :( pogadać z hostem wiesz ja nie doświadczony :unsure: wytłumaczysz? ale tylko tyle? a może jest jakaś jeszce rada :(

Opublikowano

Wystarczy na czacie napisać po ang. wiadomość do hosta. Powiedzieć ,że to nie twoja wina tylko brat ci wszystko zepsuł. Nie chodzi mi nic po głowie spróbuj na razie tego.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Wystarczy na czacie napisać po ang. wiadomość do hosta. Powiedzieć ,że to nie twoja wina tylko brat ci wszystko zepsuł. Nie chodzi mi nic po głowie spróbuj na razie tego.

Nie obraź się i chyba tego nie zrobisz bo ja nie wiem o co chodzi :rolleyes: możesz lepiej wytłumaczyć ? no wiem czacie ale jakim czacie? napisz coś takiego: włączyłeś grę teraz kliknij np: multiplayer potem xxx potem xxx a zrób xxx coś takiego będe bardzo wdzięczny jeśli mi coś takiego zrobisz ;)

Opublikowano

Miałem niedawno restart kompa dlatego tyle nie odpowiadałem niestety nie mam już tacticala opsa na komputerze.

Z tego co pamiętasz gdy wchodziłeś na server, to klikało się któryś z F1,F2,F3 nie pamiętam i pojawiał się chat.

I na chat napisał byś wiadomość do admina. Może spróbuj wszystkie F :)

IRcBXuaz10l20.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...