Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World Edit - Jak Się PosłUgiwać

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś nakręciłem jak pierwszy filmik jak używać world edita.. Myślę że sie przyda a w polsce tego jeszcze nie było

Pierwsza część z 3 o tym jak posługiwać się World Editem na single i na Multi

Część druga

Pozdrawiam. Mąka

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Po polsku? i każdy to ogarnia po samym wyjaśnieniu?

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Po polsku? i każdy to ogarnia po samym wyjaśnieniu?

W sumie tak, do wielu osób trzeba mówić 70 razy, a widzę, że się postarałeś i doceniam twoją pracę.

Opublikowano

Szczerzę znam się na bukkit i pluginach jak i na kliencie jednym słowem znam MC prawie w 100% i wiem jak 90% błędów rozwiązać

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Szczerzę znam się na bukkit i pluginach jak i na kliencie jednym słowem znam MC prawie w 100% i wiem jak 90% błędów rozwiązać

No to widze, że jesteś pierwszą osobą, która by czasem wiedziała o co mi chodzi, mówiąc o bukkicie. Szkoda, że tak mało osób się na nim zna :(

Opublikowano

To dobrze :D. Nie będzie serverów dzieci neo ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dzięki wielkie czekam na kolejne części minus oczywiście leci.

Opublikowano

Craftbooka będą ale muszę skończyć to najpierw :).

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jak każdego moda masz tuta ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Część druga dodana

Nie bierzcie tego za duble

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Będzie w następnej części ;). Ogółem mam zamiar dodać to co jeszcze nie było dotychczas :)

1390144171-U592769.png

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...