Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Rozpakuje Mi To Ktoś?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam już miałem taki topic. Coś się stało i niedziałają mi packery (na drugim kompie działają, ale go nie mam) może mi to ktoś rozpakować?

To jest ukryta treść, proszę

BĘDZIE TO CO KTO CHCE -,+,5 itp

Niecierpię dzieci, które puszczając muzykę z wypas fonów mówią ciagle O Fuck! czy O żul, bot, dziecko neo... itp.

PS:Zapomnieliście poco jest sygna?? A nie tylko nie bądź żyła daj +! Tak to możecie zaje***ć komuś Lays'y.

CZAS NA REKLAMĘ!

cooltext516338146.png

Opublikowano

a spakować??

To są 2 rooty!

skan:

EDYTOWANE!!!!

Niecierpię dzieci, które puszczając muzykę z wypas fonów mówią ciagle O Fuck! czy O żul, bot, dziecko neo... itp.

PS:Zapomnieliście poco jest sygna?? A nie tylko nie bądź żyła daj +! Tak to możecie zaje***ć komuś Lays'y.

CZAS NA REKLAMĘ!

cooltext516338146.png

Opublikowano (edytowane)

Dałeś link do spakowanego ;)

@DOWN

Po co to dałeś jak ja już Mu to rozpakowałem,Tylko teraz chyba chciał żeby Mu to spakować,ale nie dał to co potrzeba...

Edytowane przez glinka333

Opublikowano (edytowane)

masz tu root ten co podales i do tego rootpackgen.xml do pakowania :D

zaraz podam skan

1/40

sorki... nie patrzalem.... jeszcze raz sorki

Edytowane przez bazyli123

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Opublikowano

@UP poco dajesz jak już podała mi "glinka333"?

CZAS NA REKLAMĘ!

cooltext516338146.png

Opublikowano

GLINKA333 DAŁ EDYTNĄŁEM POSTA!!!!

SORKI ZA DOUBLA!

CZAS NA REKLAMĘ!

cooltext516338146.png

Opublikowano

SORKI Z ROZTARGNIĘCIA DAŁEM TE SAME ROOTY SPAKUJESZ JESZCZE RAZ??? PROSZĘ STRASZNIE ZALEŻY BĘDZIE GM JAK CHCESZ!!!

DOWNLOAD:

SKAN:

CZAS NA REKLAMĘ!

cooltext516338146.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...