Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

+[Client]Jak Zrobic Clienta Do Swojego Priva Metin2 .

polska303

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema pewnie kiedyś zastanawialiście się jak by tu zrobić superowego clienta do własnego priva otóż to nie takie trudne .

I to właśnie dziś zamierzam wam to pokazać . Możemy wziąść klienta np. od EliteMt2 i przerobić go na swojego . Pewine zapytasz jak to zrobić . NO to już pokazuje .

Na początek pobierz tę paczkę plików :

http://www.megaupload.com/?d=CKP5AXS2

Po wypakowaniu znajdóją się tam spakowane pliki o nazwach :

Paker+pakery w 100% sprawny

pliki clientowe

rozpakowane pliki root

Na początek rozpakowójemy pakera .

Gdy mamy już go rozpakowanego w pliku Rozpakowywanie zmieniamy tą linijke na lokalizacje cllienta który ma być naszym clientrem np client EliteMT2 :

<Action type="extract" archivePath="D:\Metin2\pack\root" outputPath="Source" extractAll="YES" createXML="YES" xmlPath="Root.xml" />

</Buildfile>-------------------------------------w tym miejścu zmieniamy na lokalizacje clienta---------------------------------------------------------------tu wpiszcie tak jak ja mam

Gdy już to skończy,y zapiszcie i plik rozpakuj przenieście na na plik m2.exe czekamy pare sekónd i plik jest rozpakowanyn wychodzimy z okienka klikając enter lub spację . Teraz zawartość "rozpakowane pliki root " wypakowójemy na pulpit następnie szukamy pliku serwerinfo.py w folderze Source i edytujemy ip na swoje zapisójemy to i zawartość folderu Source z folderu pakera wklejamy do folderó Source wypakowanego na pulpicie po czym folder z podmienionymi plikami przenosimy do folderu pakera , kiedy już to zrobimy wchodzimy do folderu pakery a następnie root i kopijujemy jego zawartość do folderu z pakerem . Jak mamy już wklejony ten plik myszką przenosimy go na plik m2.exe i po kilku sekundach mamy gotowe pliki root . Pliki te będziemy muslieli wkleić do folderu pack w cliencie np. EliteMT2 , kiedy już to zrobimy wypakowójemy pliki " pliki clientowe " do głownego folderu z grą .

Cieszymy się nowym fajnym clientem .

Mam nadzieję na +++++ .

Prosiłbym o nie zamykanie tematu ponieważ będę go modernizował .

Aha i jak jakaś szmata sie czepia o ortografie to moje zdanie pierdol sie jak ci nie pasóje to spierdalaj lamo jebana zal mi cie jak nie umiesz czytać to się naucz i za ortografie i stylistyke w dupe mnie pocałuj zalu pierdolony jak cie matka nie dopierdolioła . Jak komóś nie pasóje tak jak jest niech sipierdala na dzrzewo. I do kurwy jebane dzieci neo nie zamykać tematu .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...