Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pozytywy Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ogarniętych. Mam dla was propozycje dotyczącą komentarzy (oczywiście pozytywnych) na Allegro. Potrzebuję około 10 pozytywów, ponieważ od 10 komentarzy mogę założyć firmę/sklep na allegro .

Kontakt:

[email protected]

GG:26576118

I PRIV

Pozdrawiam, życzę miłego spamowania!

notoacta250.png

Opublikowano

Koleś jestes zdrowo pierdolniety xD

@Papa skąd wiesz?

Btw.Wystaw 10 dlugopisów z przesyłką gratis za 1 gr i juz;p wydasz max 30zl xD

Opublikowano

Ale bez kitu ... Nie ma nikogo normalnego?! Wystawię, np. jakiś rower i go ktoś niby kupi. Wystawimy sobie po pozytywie i gitara! Odważniej ludzie!

notoacta250.png

Opublikowano

Bedziesz placil prowizje niepotrzebnie, pozatym ktos cie podpierdzieli i zablokuja ci konto.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Prowizję zapłacę ok. 0,15 zł za aukcję. A jak ktoś mnie podpierdzieli to i tak nie mam nic do stracenia, bo jak napisałem konto potrzebuje 10 komentarzy, czyli na razie mam mniej niż 10, a dokładnie 0 ;p , więc za dużo do stracenia nie mam - jedynie czas na stworzenie konta i oczekiwanie na liścik z Allegro. Pozdro i czekam na propozycje ogarniętych!

notoacta250.png

Opublikowano

Ale masz problem wielki... wystaw jakiś przedmiot wirtualny za 1zł czy tam ile np. puste konto na m2pl s1 i na pewno ktoś kupi... Nikt ci nie da tak o komentarza bo jest to nie uczciwe, a potem ktoś kto kupi od cb jakiś przedmiot z allegro może mieć problemy, a nikt nie chce mieć nikogo na sumieniu.

Opublikowano

Jezu ludzie. Ogarnijcie downa! Same nołogory ... Niech się udzielają same ogarnięci ludzie, n00bom STOP! Jeden coś o długopisach, drugi o 50 zł ... Tylko by srali w gacie

notoacta250.png