Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapy Ukryte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mapy ukryte? Może chodzić o mapę ???

Można się na nią dostać przez 'błąd' cpu skokowego (każdego, tego za kredyty też)

Raz na tysiąc skoków wszystkich graczy można się tam dostać. Na mapie są duże ilości cubikonów, a co za tym idzie protów które cię ganiają po mapie. Znajduje się na niej także pełno skrzynek bonusowych, zawierających bodajże 1000 białki (wiem że mają w sobie białkę, nie jestem pewien ile)

To chyba tyle jeśli chodzi o tą mapę.

Opublikowano

to co napisał arrek001 to prawda. Można skoczyć na mapkę bonusową Wygląda to :P

Kiedyś DarkOrbit, aktualnie League of Legends

andhg1.jpg

Opublikowano

Taa, a padnie po minucie... Jakbyś nie wiedział, to nie działa tam niewidka. Jest fajny sposób na zbieranie tych skrzynek, ale trzeba mieć pustą ładownię ammo :(

Kiedyś było tam uri, możnaby mieć fe w kilkanaście minut gdyby uri nadal było w tych paczkach :) Ale wycofali, jest tylko białka.

Opublikowano
Opublikowano

ale cheaty tez np.zmiana statku na sibelona lub devolarium

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA, wierzysz z to? Jak tak to CI współczuje.

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Opublikowano

Są mapy ukryte m.in mapa bonusowa. Mapami ukrytymi można też nazwać: wrota, tdm, inwazyjne bo nie możesz do nich wskoczyć zawsze. Do mapy bonusowej też można wskoczyć za pomoca CPU skokowego (1 na 100 skoków wszystkich graczy z serwera) Tak nawiasem mówiąc, ja bym ruskowi chyba litra postawił jeśli zrobiłby skrypt który umożliwia skok na mapę bonusową.

Opublikowano

Są mapy ukryte m.in mapa bonusowa. Mapami ukrytymi można też nazwać: wrota, tdm, inwazyjne bo nie możesz do nich wskoczyć zawsze. Do mapy bonusowej też można wskoczyć za pomoca CPU skokowego (1 na 100 skoków wszystkich graczy z serwera) Tak nawiasem mówiąc, ja bym ruskowi chyba litra postawił jeśli zrobiłby skrypt który umożliwia skok na mapę bonusową.

a tam litra, zrobiłoby się zrzutkę i cała zgrzewkę wódki kupiło :D

a tak swoja drogą to ciekawa sprawa z tą mapką :)

Opublikowano

Nie warto, bo w najlepszym przypadku i to naprawde niemozliwym uzbieracie 64k bialki, ale gdy protki rozleca sie po rogach (czyt. kilka h nolifienia przed PC uciekajac w kolko), to mozecie bic cubicony gdzie podleci do was 1-4 protki :) Czyli darmowy exp :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...